Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

GosiaJoanna 22:24, 08 lut 2016

Aneczko pieknie dzialasz...juz czekam na tulipanowy spektakl a gdzie czosneczki posadzilas
AnnaCh 22:36, 08 lut 2016

Aniu, jak ja Ci zazdroszczę tego dzisiejszego wyjścia na ogród Ale tak pozytywnie. No i czekamy na tulipany
MirellaB 23:42, 08 lut 2016

Aniu czekam na wiosenne fotki Twoich cebulowych

Ja jeszcze nie robię oprysków, stanowczo za wcześnie.

Anusia 07:38, 09 lut 2016

GosiaJoanna napisał(a)
Aneczko pieknie dzialasz...juz czekam na tulipanowy spektakl a gdzie czosneczki posadzilas

Dzięki, czosnki posadziłam w nowej częsci przed tarasem między kulami bukszpanowymi a tujami. Tam też mam posadzone krokusy oraz tulipany z Biedry. W tej części jest za mokro by ruszyć z porządkami. Od rana wieje, więc jest szansa, że się osuszy. Najważniejsza jest jeszcze jedna dobra wiadomość. Sąsiad sprzedał koparkę i już nie będzie mi wchodziła w kadr

Anusia 07:40, 09 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Aniu, jak ja Ci zazdroszczę tego dzisiejszego wyjścia na ogród Ale tak pozytywnie. No i czekamy na tulipany

Nie mogłam się powstrzymać a jeszcze tak ładnie świeciło słoneczko , nic innego mi nie pozostało jak się trochę dotlenić
Anusia 07:44, 09 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Aniu czekam na wiosenne fotki Twoich cebulowych

Ja jeszcze nie robię oprysków, stanowczo za wcześnie.

Ja też jeszcze nie robię oprysków. Po pierwsze za wietrznie a po drugie temeratura na zewnątrz jeszcze się musi ustabilzować.
Ja też jestem ciekawa jak będą wyglądały. Na folkowej mam posadzone same żółte. Przy Limkach mix, prawdopodobnie sporo czerwonych oraz z Biedry przed tarasem.
MirellaB 11:24, 09 lut 2016

Aniu dzisiaj rozglądałam się czy wychodzą nowe cebulowe u mnie.
Bardzoooooooooo dużo jeszcze siedzi w ziemi, mam nadzieję, że wyjdą

Wieje dzisiaj u mnie okrutnie, ale jest słonecznie
LenaMagda 11:29, 09 lut 2016

Oj Aniu, jak ja czekam na zdjęcia tulipanków i innych wiosennych piękności. Ja jeszcze cebulowych nie sadziłam, ale w tym roku im nie daruje
dominika_ 11:58, 09 lut 2016

Hej Aniu bardzo ładny awatarek, Ty już zaczynasz działać ogrodowo, u mnie deszcz i wiatrzysko na przemian. Póki co, krety uskuteczniły swoją działalność, w tamtym sezonie miałam z nimi lekki przestój, to w raz z nowym rokiem się pojawiły
Pozdrawiam serdecznie
BASIA8 12:15, 10 lut 2016

Witaj Aneczko Pięknie działasz ogrodowo U Nas w dolinie tulipany wychodzą z ziemi - oby nic im nie było Pozdrawiam.