Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Ewa777 18:03, 02 cze 2016

Mam wrażenie, ze wszystkie Twoje rośliny są w przyśpieszonym stadium w porównaniu z moimi. Ostróżki jeszcze u mnie w pąkach. Twoja stipa taka dorodna. Moja malusieńka w porównaniu, ale za chwilę sama zobaczysz
Rabatka-jęzor bardzo mi się podoba
Anusia 06:16, 03 cze 2016

Agatek napisał(a)

Te domki na owady to super sprawa ja może sobie na urlopie coś takiego zrobię
zdjęcia o poranku masz super i stipa jaka ładna
oczywiście pamiętaj o zdjęciach drewutni

Troszkę potrwa zanim dokończymy drewutnię, spokojnie będą foty
Anusia 06:22, 03 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Ale masz dopieszczone rabatki. Widać, że delektowałaś się dłubaniem w glebie, w takiej wilgotnej, po deszczu ziemi. Jak ja lubię ten stan....
Miałam nadzieję, że w nocy popada, ale gdzie tam. Od rana patelnia i już latałam ze szlauchem żeby nawilżyć zasianą trawkę.

Deszczyk popadał tylko, niestety powrócił dosłownie 'ukrop'. wszystko z powrotem za chwilę wyparuje. Szykuje nam się kolejne upalne lato a ja ciężko znoszę taką pogodę.
Także tym cudownie błogim stanem krótko mogłam sie nacieszyć, pozdrawiam porannie
Anusia 06:26, 03 cze 2016

paulina_ns napisał(a)
Anusia pięknie u Ciebie wszystko wygląda po deszczu, u nas pada od samego rana, także póki co mam odpoczynek od biegania z wężem ogrodowym

Paulinko kochanieńka odpoczywaj i nie szalej tak w ogrodzie. Po deszczu wszystko pięknie wygląda, nawet mój skromnny ogródek
Anusia 06:28, 03 cze 2016

BASIA8 napisał(a)

Aneczko piękny poranny widoczek pokazałaś
Buziam Cię Mocno

Basiu dzękuję. Jeszcze nie mam pożądnego aparatu by uchwycić piękno poranku.
Anusia 06:35, 03 cze 2016

Ewa777 napisał(a)
Mam wrażenie, ze wszystkie Twoje rośliny są w przyśpieszonym stadium w porównaniu z moimi. Ostróżki jeszcze u mnie w pąkach. Twoja stipa taka dorodna. Moja malusieńka w porównaniu, ale za chwilę sama zobaczysz
Rabatka-jęzor bardzo mi się podoba

Ewa inaczej być nie mogło. Stipa w ilości ośmiu sztuk nie mogła wypaść blado. Podobnie jak jedyna rozplenica od Przemka. Starałam sie dbać o nie jak najlepiej. Jeszcze trochę muszę powalczyć o rozplenicę, by nic jej nie zerzarło. Wszystkie trawy sadziłam tego samego dnia. A ostróżki, cóż sama nie wiem jak się to stało
Anusia 06:49, 03 cze 2016

martaibartek napisał(a)
Anusia stipy zachwycające w tym porannym słońcu

Marta za biedny mój aparat aby wydobyć jeszcze więcej a wczorajszy poranek był fantastyczny na robienie zdjęć.
mirkaka 17:29, 03 cze 2016

Witaj Aniu, podobno jutro mamy się poznać u Ewy Weszłam zatem na Twój wątek żeby poznać Cię i Twój ogród wirtualnie. Pięknie sobie poczynasz, czyściutko, nie ma żadnych chwastów Szałwia rozrosła się u Ciebie bardzo ładnie, do pozazdroszczenia
Anabell 23:40, 03 cze 2016

Anusia - rabaty czyściutkie jakby u Ciebie nie było majowo z chwastami.
Czosnki mam takie same niskie, aż byłam zdziwiona jak zakwitły tak b. nisko a kwiaty ogromne.
To odmiana Szuberta lub Krzysztofa.
GosiaJoanna 09:42, 04 cze 2016

Anabell napisał(a)
Anusia - rabaty czyściutkie jakby u Ciebie nie było majowo z chwastami.
Czosnki mam takie same niskie, aż byłam zdziwiona jak zakwitły tak b. nisko a kwiaty ogromne.
To odmiana Szuberta lub Krzysztofa.

To Krzysztofki

Aniu pieknie sie robi a stipy wariaty jake duże buziaki ze słoneczno patelniowego Polesia Lubelskiego :*