Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Flower1 22:36, 04 cze 2016

Anusia miło było Cie poznać dzisiaj u Ewci,piękny ogródek posiadasz!Pozdrawiam serdecznie!
mirkaka 07:13, 05 cze 2016

Witaj Aniu, bardzo miło było Was poznać, fajną rodzinką jesteście, mam nadzieję że jeszcze będziemy się spotykać
Anusia 08:39, 05 cze 2016

mirkaka napisał(a)
Witaj Aniu, podobno jutro mamy się poznać u Ewy Weszłam zatem na Twój wątek żeby poznać Cię i Twój ogród wirtualnie. Pięknie sobie poczynasz, czyściutko, nie ma żadnych chwastów Szałwia rozrosła się u Ciebie bardzo ładnie, do pozazdroszczenia

Mireczko bardzo miło było mi Was poznać. Pisząc Was mam na myśli Ciebie i Twojego męża. Jesteście fantastyczni. Jesteś bardzo ciepłą osobą. Bardzo się cieszę, na długo pozostaniecie w mojej pamięci. Macham z Żuław
Anusia 08:43, 05 cze 2016

Anabell napisał(a)
Anusia - rabaty czyściutkie jakby u Ciebie nie było majowo z chwastami.
Czosnki mam takie same niskie, aż byłam zdziwiona jak zakwitły tak b. nisko a kwiaty ogromne.
To odmiana Szuberta lub Krzysztofa.

Dziękuję, chwasty są na folkowej rabacie, ogromnne połacie. Czekaja i w tym czasie intensywnie przybierają na masie
Czosnki to Kszysztowki, dostałam je od Gosi 'Gdzieś na końcu świata' czyli od mojej sis- kuzynki Troszkę miałam inne o nich wyobrażenie, że zakwitną na wysokich łodyżkach.
Anusia 08:46, 05 cze 2016

Flower1 napisał(a)
Anusia miło było Cie poznać dzisiaj u Ewci,piękny ogródek posiadasz!Pozdrawiam serdecznie!

Madziu mi też bardzo było było Cię poznać. Dziękuję za pochwały ale daleko mi jeszcze do Twojego ogrodu. Wszystkie rośliny potrzebują czasu na wzrost a u mnie dopiero są na starcie. Macham cieplutko.
Anusia 08:48, 05 cze 2016

mirkaka napisał(a)
Witaj Aniu, bardzo miło było Was poznać, fajną rodzinką jesteście, mam nadzieję że jeszcze będziemy się spotykać

Takie spotkania wzbogacają, także do kolejnego. Było badrdzo miło.
Anusia 09:02, 05 cze 2016

Teraz przedstawię Wam kochani moje fotki ze spotkania u Ewy. Dziękuję Ewie, za tak miłą gościnę. Krzyś gospodarz domu bardzo dbał o Wszystkich i dostarczał grilowane przysmaki. Było bardzo miło, pogoda dopisała a towarzystwo znakomite. Czego można chcieć więcej?
Krótka foto-relacja.

Margo- bez wątku rozmawia z Ewą. Nie mam jej na grupowym zdjęciu. Bardzo przesympatyczne dziewczę bardzo pozdrawiam i sciskam Gosiu

Od lewej Madzia-Flower 1 z córką Ewy i dziewczynkami Margo( w różowych sukieneczkach),Ewa- Ewa777 i jej mąż Krzyś to gospodarze spotkania, Jola- Joku, Beata -LyraBea, Iwonka- Iwk4, Ja z córką, Mireczka- z wątku Wszystkiego po trochu oraz mąż Iwonki Zbyszek. Gdzieś zgubiła się Margo-bez wątku. No tak teraz sobie przypomniałam. Robiła zdjęcia z domku hehe.
Warmia 09:22, 05 cze 2016

O, spotkanko było. Fajnie Was widzieć. Pozdrawiam
Anusia 09:27, 05 cze 2016

GosiaJoanna napisał(a)

To Krzysztofki

Aniu pieknie sie robi a stipy wariaty jake duże buziaki ze słoneczno patelniowego Polesia Lubelskiego :*

Krzysztofki są piękne, bo dostałam je od Ciebie
A teraz moja mała fotorelacja z ogrodu Ewy dla Ciebie i Wszystkich odwiedzających
Domek japoński o którym dużo opowiadał Krzyś-mąż Ewy, jak powstawał i o jego przeznaczeniu.

cudowne hosty i ogrodowe detale w stylu japońskim

Anusia 09:38, 05 cze 2016

Warmia napisał(a)
O, spotkanko było. Fajnie Was widzieć. Pozdrawiam

Bardzo udane spotkanko. Było bardzo miło Macham