Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

LyraBea 09:45, 05 cze 2016

Dzień dobry Aniu.
...) )
...( (
("""""")o
"""""""""
Dopiero przysiadłam z kawą na Ogrodowisku. Chyba z nadmiaru wrażeń pospałam dzisiaj dłuzej, ale spokojna, bo wczoraj do późna wieczór podlewałam przyszły trawniczek i okoliczne roślinki.
Miło Cię było poznać. Wyjątkowo bezpośrednią osobą jesteś, co mi pozwoliło natychmiast złapać bezpośredni, otwarty kontakt. Muszę koniecznie nadrobić informacje o różach, bo tak pięknie o nich opowiadałaś, podczas gdy ja wykazałam się totalną niewiedzą w tym zakresie
Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze nieraz
Okazało się, że ja tylko kilka zdjęć machnęłam z tego wszystkiego, więc chętna jestem na wszystkie od Was. Poproszę
Lecę pomachać pozostałym Dziewczynom.
Miłego dnia Aniu.
dominika_ 12:19, 05 cze 2016

O super spotkanko widzę mieliście Pozdrawiam U nas dziś upalnie, miłej niedzieli Aniu
Margo 16:36, 05 cze 2016

Aniu, bardzo się cieszę ze Was wczoraj miałam okazję poznać . Miałam wrażenie że znam Was od dawna, super się rozmawialo.
No i oczywiście będę śledzić Twój wątek teraz już na bieżąco i bez ukrywania się
Joku 17:47, 05 cze 2016

Aniu, dotarłam w końcu do twojego wątku. Cieszę się ze mogłam ciebie i twoją rodzinę poznać. Kojarzę ciebie głównie z powodu miejsca zamieszkania, z odwiedzinami w wątku jest znacznie gorzej - przyznaję się bez bicia. Brak czasu, niestety. Ale teraz pewnie będę częściej wpadać, przynajmniej będę się starać.
Anusia 23:00, 05 cze 2016

Beata ja też nie robiłam za dużo fotek. Mam jeszcze kilka ale nie są wykonane precyzyjnie i nie nadają się do opublikowania
Mi też bardzo dobrze się z Tobą rozmawiało. Właśnie pięknie zakwitły róże. Z czasem dojrzejesz do ich posiadania. Oto moja Solo dla Ciebie. Róża szklarniowa w takich warunkach dorasta do 1,5 m. W gruncie sporo niższa, ok 80 cm.

Anusia 23:02, 05 cze 2016

dominika_ napisał(a)
O super spotkanko widzę mieliście Pozdrawiam U nas dziś upalnie, miłej niedzieli Aniu

Było wspaniale i dobrze, że wypadło w sobotę bo u nas z pogodą się lekko pogorszyło. Mianowicie przyszło spore ochłodzenie. Macham
Anusia 23:08, 05 cze 2016

Margo napisał(a)
Aniu, bardzo się cieszę ze Was wczoraj miałam okazję poznać . Miałam wrażenie że znam Was od dawna, super się rozmawialo.
No i oczywiście będę śledzić Twój wątek teraz już na bieżąco i bez ukrywania się

Mnie też było bardzo miło, nie ukrywaj się nam. Cieszę się, że tak miło spędziliśmy czas. Mam nadzieję, że w podobnym składzie spotkamy się jeszcze nie raz. Pozdrawiam Zostawiam zdjęcie mojej Solo

W gęstwinie liści skrywa się piękny kwiat

Anusia 23:11, 05 cze 2016

Joku napisał(a)
Aniu, dotarłam w końcu do twojego wątku. Cieszę się ze mogłam ciebie i twoją rodzinę poznać. Kojarzę ciebie głównie z powodu miejsca zamieszkania, z odwiedzinami w wątku jest znacznie gorzej - przyznaję się bez bicia. Brak czasu, niestety. Ale teraz pewnie będę częściej wpadać, przynajmniej będę się starać.

Brak czasu skąd jest mi znany. Dokładnie jest tak jak piszesz. Ja Twój poprzedni wątek czytałam regularnie, teraz też mniej ale zaglądam. Tym razem będę się ujawniać Pozdrawiam z Krzyżakowa
Anusia 23:18, 05 cze 2016

Na dobranoc różyczki dla Was.

Agatek 08:31, 06 cze 2016

Super spotkanie i piękne róże
życzę Wam więcej tak miłych spotkań