Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 07:36, 07 cze 2016

Jeszcze kilka migawek z różami

LyraBea 09:10, 07 cze 2016

Anusia od rana wczesnego gania po rabatkach z aparatem w jednej ręce, z motyczką w drugiej
Coraz bardziej przekonuję się do jakiejś rabatki z różami okrywowymi (bo chyba tak się nazywa takie, jak u Ewci w przedogródku, Św. Tereski zdaje się) Teraz na wszystkich wątkach szaleństwo różane po rododendronowym i aż się chce tak mieć u siebie
Pięknie.
BASIA8 09:35, 07 cze 2016

Anusia napisał(a)
Jeszcze kilka migawek z różami

Anusia super różyczki wyglądają bardzo ładny kolorek mają
olga80 16:08, 07 cze 2016

Spotkanie udane to najważniejsze , miło spotkać osoby z taką samą pasją

róże zachwycają
Flower1 22:06, 07 cze 2016

Anusia napisał(a)
Na dobranoc różyczki dla Was.

Aniu piekne róze! ostróżki tez do pozazdroszczenia, kiedyś miałam u siebie ale ciągle łapały szarą pleśń. U mnie w ogrodzie nie zdały egazaminu ale u Ciebie cudne poprostu!
Joku 22:45, 07 cze 2016

Jęknęłam z zachwytu na widok ostróżek. Przepiękne. Miałam kiedyś, dawno temu ale się rozstałam z nimi bo też łapały mączniaka czy szarą pleśń. A smagliczka też mi się sama rozsiewa. Lubię jej zapach i to że jest bezproblemowa.
MirellaB 23:28, 08 cze 2016

Spektakl różany również u Ciebie się zaczyna - czekałam na ten czas
Piękne
Anusia 21:51, 09 cze 2016

Beata od rana to Anuaia nie ma internetu Tak było do dzisiejszego wieczora. Coś się zadziało z ruterem. No ale wszystko jest już ok. Zrobiłam kilka fotek różyczce na pergoli ale to póżniej. Ewa ma tak jak i ja róże okrywowe. Bardzo długo zastanawiałam się nad wyborem. Byłam prawie przekonana, że kupię św. Tereskę. Zdecydowałam się jednak na nieco wyższą różę okrywową Sea Foam. Ma mnóstwo pączkw, jeszcze chwila a wybuchnie kwieciem
KasiaWB 21:56, 09 cze 2016

widzisz Anusia jak wszystko ładnie kwitnie i buja już masz efekty swojej pracy jestem ciekawa co powiesz pod koniec sezonu za rok już ogrodu nie poznamy
Trzymam kciuki
Anusia 22:17, 09 cze 2016

Basiu To moja pierwsza i jak na razie ulubiona w tym sezonie jest jeszcze piękniejsza niż rok temu.
Tereniu takie spotkania są bardzo potrzebne. Po powrocie praca w ogrodzie az 'pali się' w rękach

Magda u mnie rutbekie łapią mączniaka. Mocno je przeżedziłam a rosną na folkowej rabacie. W zeszłym roku to było istne apogeum, niestety przegrałam walkę ;(

Jolu nie wiem jak je uchronić. Powinny zostać posadzone w znacznej odległości od siebie tak by wiatr mógł je wietrzyć. U mnie rosną dość zwarcie. Wiem, że tak nie powinny ale nie sądziłam, że wyrosną z nich takie potwory

Mirella jeszcze wszystko takie małe, za dwa, trzy lata mam taką nadzieję efekty będą widoczne.