Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 10:14, 12 cze 2016

Zmieniam awatarek na letni
Ponownie róża Solo, zachwyca.

LyraBea 11:25, 12 cze 2016

Podlałam ogród i przyszłam zobaczyć co u Aniusi a tu i awatarek nowy i świeża porcja zdjęć. No i nie może zabraknąć różyczek. Nie da się ukryć. Tak jak pisze w którymś swoim artykule Danusia, czerwiec to miesiąc róż. Nic ich nie przebije. A że ja mało jeszcze różasta, bo zaledwie 4 sztuki mam na stanie, tak więc pozostaje mi powzdychać do róż w innych ogrodach, na przykład w Twoim.
Warmia 11:42, 12 cze 2016

Mimo, że za czerwonymi różami nie przepadam, to ta jest naprawdę urokliwa.

Awatarek bardzo letni.
Gardener27 14:28, 12 cze 2016

Aniu róże piękne i te szałwie i lawenda Miodzio
Moja smagliczka niestety się nie wysiała albo za głęboko skopałem ziemie po zimie Hmmm ....
Anusia 09:11, 13 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Podlałam ogród i przyszłam zobaczyć co u Aniusi a tu i awatarek nowy i świeża porcja zdjęć. No i nie może zabraknąć różyczek. Nie da się ukryć. Tak jak pisze w którymś swoim artykule Danusia, czerwiec to miesiąc róż. Nic ich nie przebije. A że ja mało jeszcze różasta, bo zaledwie 4 sztuki mam na stanie, tak więc pozostaje mi powzdychać do róż w innych ogrodach, na przykład w Twoim.

Beatka róż mam nadzieję nie zabraknie. W kolejce do pierwszego rozkwitu czekają okrywowe Sea Foam. Pączki już nabrzmiały, że tylko patrzeć jak sie otworzą. Ciekawa jestem ich rzeczywistego pokroju. Czy skradną moje serce jak roże Solo? Pozdrawiam w pochmurny poniedziałek.
Anusia 09:14, 13 cze 2016

Warmia napisał(a)
Mimo, że za czerwonymi różami nie przepadam, to ta jest naprawdę urokliwa.

Awatarek bardzo letni.

Świeży awatarek mam i ja No ja tak nie przepadam za różem ale jak oglądam ten kolor w poszczególnych wątkach to nabieram ochoty. Pewnie jesienią lub wiosną zakupię różę w tym kolorze
Anusia 09:18, 13 cze 2016

Gardener27 napisał(a)
Aniu róże piękne i te szałwie i lawenda Miodzio
Moja smagliczka niestety się nie wysiała albo za głęboko skopałem ziemie po zimie Hmmm ....

Być może jest tak jak piszesz. Ja na skalniaczku ręcznie odchwaściłam. Zruszyłam ziemię delikatnie. Smagliczka się wysiała ale powinna pojawić się gipsówka. Niestety wysiałam dwa opakowania i jak na razie jej nie widszę. Wielka szkoda, razem prezentują się wyśmienicie. Tak to nie będzie tego efektu Wow!
Dominika11 09:18, 13 cze 2016

róże bjuti
Anusia 09:21, 13 cze 2016

Dominika macham do Cię przy poniedziałku. Trzeba jakoś zacząć ten tydzień i ruszyć się do pracy Róże lowciam wszystkie
Dominika11 09:28, 13 cze 2016

mi też coś ciężko, ale to chyba przez pogodę