Podlałam ogród i przyszłam zobaczyć co u Aniusi a tu i awatarek nowy i świeża porcja zdjęć. No i nie może zabraknąć różyczek. Nie da się ukryć. Tak jak pisze w którymś swoim artykule Danusia, czerwiec to miesiąc róż. Nic ich nie przebije. A że ja mało jeszcze różasta, bo zaledwie 4 sztuki mam na stanie, tak więc pozostaje mi powzdychać do róż w innych ogrodach, na przykład w Twoim.
Beatka róż mam nadzieję nie zabraknie. W kolejce do pierwszego rozkwitu czekają okrywowe Sea Foam. Pączki już nabrzmiały, że tylko patrzeć jak sie otworzą. Ciekawa jestem ich rzeczywistego pokroju. Czy skradną moje serce jak roże Solo? Pozdrawiam w pochmurny poniedziałek.
Świeży awatarek mam i ja No ja tak nie przepadam za różem ale jak oglądam ten kolor w poszczególnych wątkach to nabieram ochoty. Pewnie jesienią lub wiosną zakupię różę w tym kolorze
Być może jest tak jak piszesz. Ja na skalniaczku ręcznie odchwaściłam. Zruszyłam ziemię delikatnie. Smagliczka się wysiała ale powinna pojawić się gipsówka. Niestety wysiałam dwa opakowania i jak na razie jej nie widszę. Wielka szkoda, razem prezentują się wyśmienicie. Tak to nie będzie tego efektu Wow!