Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

anabuko1 23:24, 20 cze 2017

Piękne róże
Trytoma też śliczna.Moje w tym roku chyba nie zakwitną
Jakie szałwie cudniaste
Anusia 06:33, 21 cze 2017

Ania Trytoma lubi słoneczko i zaciszne miejsce. Na folkowej ma takie sprzyjające warunki. Przed nadejściem zimy związałam jej liście, nic szczególnego nie robiłam. W szałwii jestem zakochana. Dokupiłam trzy niebieskie oraz trzy różowe. W przyszłym sezonie liczę na pokaz.
martaibartek 15:13, 22 cze 2017

Aniu twoje rabaty pięknie się zapełniają. Ostróżkowy busz robi wrażenie. I czas i u mnie powitać tę bylinę.

Widzę, że zawitałaś w moje regiony. Wstyd się przyznać, ale mieszkam i pracuję kilka kilometrów od pochylni, a jeszcze nie płynęłam. Zawsze podziwiałam okolice z lądu.

Pozdrawiam serdecznie
malgorzata_s... 16:54, 22 cze 2017

Aniu cudne różeOstróżki i cała reszta pięknie dopełniaja widoki. Cudnie dojrzewa Twój ogród
Anusia 21:24, 22 cze 2017

martaibartek napisał(a)
Aniu twoje rabaty pięknie się zapełniają. Ostróżkowy busz robi wrażenie. I czas i u mnie powitać tę bylinę.

Widzę, że zawitałaś w moje regiony. Wstyd się przyznać, ale mieszkam i pracuję kilka kilometrów od pochylni, a jeszcze nie płynęłam. Zawsze podziwiałam okolice z lądu.

Pozdrawiam serdecznie

Ooo, macie tam cudowny klimat. Fantastyczne ścieżki rowerowe wzdłuż kanału. Wracam tam za rok chciałabym też napić się kawy w Karczemce. Pierwszy raz byłam w Buczyću 15 lat temu. Dużo się zmieniło. Dla mieszkańców z okolic powinny być jakieś zniżki, bo ogólnie bardzo drogo ale warto!
Anusia 21:30, 22 cze 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aniu cudne różeOstróżki i cała reszta pięknie dopełniaja widoki. Cudnie dojrzewa Twój ogród

Dziękuje, wizja ogólna ogrodu się nie zmienia. Sadzę rośliny bardziej przemyślanie jak było na początku. Ostróżki 'zrobiły' kawał dobrej roboty. Będzie dziwnie jak przekwitną. Trochę pusto.
paulina_ns 21:42, 22 cze 2017

Aniu slicznie, pozdrawiam
Warmia 22:11, 22 cze 2017

Aniu, szałwie Ci oszalały. Cały ogród pięknie rozkwitł, ale szałwie dają czadu.
AnnaCh 22:26, 22 cze 2017

Szałwie z tym intensywnym kolorem cudne są
Anusia 09:07, 23 cze 2017

paulina_ns napisał(a)
Aniu slicznie, pozdrawiam

Dziekuję, dzisiaj pada i dobrze, bo strasznie sucho się zrobiło. W baniaku coraz mniej wody, więc przy okazji zostaną uzupełnione rezerwy