Ania Trytoma lubi słoneczko i zaciszne miejsce. Na folkowej ma takie sprzyjające warunki. Przed nadejściem zimy związałam jej liście, nic szczególnego nie robiłam. W szałwii jestem zakochana. Dokupiłam trzy niebieskie oraz trzy różowe. W przyszłym sezonie liczę na pokaz.
Aniu twoje rabaty pięknie się zapełniają. Ostróżkowy busz robi wrażenie. I czas i u mnie powitać tę bylinę.
Widzę, że zawitałaś w moje regiony. Wstyd się przyznać, ale mieszkam i pracuję kilka kilometrów od pochylni, a jeszcze nie płynęłam. Zawsze podziwiałam okolice z lądu.
Ooo, macie tam cudowny klimat. Fantastyczne ścieżki rowerowe wzdłuż kanału. Wracam tam za rok chciałabym też napić się kawy w Karczemce. Pierwszy raz byłam w Buczyću 15 lat temu. Dużo się zmieniło. Dla mieszkańców z okolic powinny być jakieś zniżki, bo ogólnie bardzo drogo ale warto!
Dziękuje, wizja ogólna ogrodu się nie zmienia. Sadzę rośliny bardziej przemyślanie jak było na początku. Ostróżki 'zrobiły' kawał dobrej roboty. Będzie dziwnie jak przekwitną. Trochę pusto.