Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 22:32, 15 cze 2016

Luki napisał(a)
Jest na czym oko zawiesić, bardzo mi się podoba, a w szczególności połączenie barona z hostą Sum and Substance chyba

Dzięki Łukasz A widzisz ensata identycznie zidentyfikowała tą hostę
amelia_b 22:34, 15 cze 2016

ren133 napisał(a)

Uwielbiam tą Twoją bezpośredniość Ameli Jeśli tylko coś Ci się podoba to małpuj kochana ile chcesz i co chcesz
He he pewna jesteś? Bo wiesz to się może źle skończyć dziś już się ze szpadlem kręciłam koło jarzmianek żeby je koło hortensji upchnąć,ale to by już było świństwo i odpuściłam
ren133 22:34, 15 cze 2016

Juzia napisał(a)
Czemu Ty tak rzadko fotki robisz????

Tak ładnie masz!

Rzadko fotki robię? a eM ciągle marudzi, ze ciągle z aparatem po ogrodzie latam Za to drugie zdanie bardzo dziękuję
nawigatorka 22:37, 15 cze 2016

Latasz i latasz bo byś fotke fundamentow zrobiła.my ciekawi wszystkiego
ren133 22:39, 15 cze 2016

lindsay80 napisał(a)

nie to co by mi się marzyło, niestety

A tak w ogóle to Reniu rób szerokie kadry, żeby dało się zorientować w całości Twojego ogrodu - który jest cudny!

No jak ja bym miała przed garażem to co się eMowi marzy to na żadnego fachowca by mnie nie było nigdy stać

Może niedługo się odważę z tymi szerszymi kadrami? Dzięki Ty to już mi dzisiaj tyle miłych słów powiedziałaś że nawet zaczęłam w nie troszeczkę wierzyć
ren133 22:41, 15 cze 2016

Danucha napisał(a)
Wszystko takie cudne i ze smakiem...gapię się i gapię i nasycić nie mogę. Reniu jaka to odmiana jarzmianki?.

Miło mi słyszeć takie słowa od Ciebie Niestety jarzmiankę kupowałam jako NN chyba, że ktoś zidentyfikuje ją w końcu ... przecież fachowców nam tutaj nie brakuje
anulajda 22:41, 15 cze 2016

ren133 napisał(a)
Różanka zachwyca

Pastella piękna i bezproblemowa jest....a wiesz że to moje pierwsze róże były, zatem uważaj bo łatwo zachorować
ren133 22:42, 15 cze 2016

Margarete napisał(a)
Reniu dzieki za propozycje u mnie napisana, chetnie przygarnę werbenke od ciebie - podjade w uzgodnionym terminie jak odbiore auto od mechanika bo póki co nie mam sie jak ruszyc z domu

No to fajnie Póki co niech sobie rośnie jeszcze na rabacie Wykopiemy jak przyjedziesz
anulajda 22:45, 15 cze 2016

ren133 napisał(a)

Rzadko fotki robię? a eM ciągle marudzi, ze ciągle z aparatem po ogrodzie latam Za to drugie zdanie bardzo dziękuję

Dlaczego te chłopy takie same wszystkie som....
ren133 22:47, 15 cze 2016

szemusia napisał(a)
Nie no, szczękę zbieram...
Dwa razy cofałam, coby zdjęcie wybrać i... nie wybrałam. Musiałabym wszystko zacytować - i lawendę, i evegoldy i hortki...
Cudny ogród, Reniu, stworzyłaś Odpoczywasz w nim czasem?

Beatko Dziękuję bardzo za te miłe słowa I powiem Ci, ze nawet ostatnio zdarza mi się częściej posiedzieć na tarasie ... tylko jeszcze takie coś mi dokucza, że jak się tak przypatruję dłużej ogrodowi to wymyślam co by tu jeszcze zmienić, poprawić a może przesadzić czy, a to akurat jest najgorsza z możliwych opcji dokupić żeby lepiej wyglądało Muszę nad tym popracować by się tego pozbyć ... no chyba, że to nieuleczalne jest