Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Margarete 16:41, 15 cze 2016

Reniu dzieki za propozycje u mnie napisana, chetnie przygarnę werbenke od ciebie - podjade w uzgodnionym terminie jak odbiore auto od mechanika bo póki co nie mam sie jak ruszyc z domu
szemusia 17:12, 15 cze 2016

Nie no, szczękę zbieram...
Dwa razy cofałam, coby zdjęcie wybrać i... nie wybrałam. Musiałabym wszystko zacytować - i lawendę, i evegoldy i hortki...
Cudny ogród, Reniu, stworzyłaś Odpoczywasz w nim czasem?
Olili 18:42, 15 cze 2016

Pięknie,pięknie ,pięknie....
11stokrotka 20:32, 15 cze 2016

I tworzona ostatnio "niebieska"

Pięknie u ciebie Reniu, ale szczególnie zauroczyła mnie rabata "niebieska". Choruję na przetacznika kłosowego. Zasiałam dwa tygodnie temu, ale będzie dopiero na przyszły rok. Tyle, że to jakaś pospolita odmiana nie te twoje śliczności.
Masz Christę? Może zostawisz mi jakieś nasionka po przekwitnięciu, plissss.
Pawlus 21:26, 15 cze 2016

Zaglądam na forum ale się nie odzywam bo mam doła ogrodowego, jednak muszę pochwalić za zdjęcia i w ogóle
ren133 22:04, 15 cze 2016

Luki napisał(a)
Tak tylko w sprawie cen, czasem robota ta sama, materiał ten sam, żadnego skomplikowania, ale taki na przykład wgłębnik i ścianka wodna dla niektórych fachowców brzmi ekskluzywnie, więc trzeba więcej skasować. Testowałem fachowców pod względem cen przy budowie bardzo szybko potrafili zwiększać kwoty a najlepiej próbować robić samemu co się da, ale wiadomo nie wszystko można

Reniu ciekaw jestem strasznie jak wyjdzie ścianka

Łukasz
To ja sobie znalazłam takich fachowców, że hasło ścianka wodna nijak dla nich nie zabrzmiało więc nie krzyknęli jakieś ceny z kosmosu za to jak widać za wielkiego pojęcia o robocie nie mają. Modlę sie żeby oni choć tynkować potrafili no bo murowanie dla murarza to chyba nic trudnego?

No właśnie nie zawsze wszystko można samemu ... i nie chodzi tu o umiejętności ale o czas
Makao_J 22:05, 15 cze 2016

Ślicznie, po prostu ślicznie i wszystko stonowane. Nawet wrzosy u Ciebie ładnie się prezentują.
ren133 22:08, 15 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
o matulu, ale czad!

Zebyś Ty widziała moje evergoldy, 100 czyszczeń im nie pomoże, na kompost zaraz idą, podzielą los Amazon Mist, które wylądowały tam już kilka tygodni temu - a u Ciebie jedne i drugie żyją i w dodatku takie piękne są!

No no nie przesadzaj Edytka Evergoldy faktycznie zadziwiają swoją urodą ale AM częściowo wymieniałam
ren133 22:10, 15 cze 2016

jazzy napisał(a)
A ja już drugi sezon czekam na moje evergoldy i co, mam teraz zrezygnować? Renia zdradź tajemnicę

A ja wiem co Ci powiedzieć? Nawymądrzam się a za rok moje będą kiepskieMoże z dobrego źródła po prostu są
ren133 22:16, 15 cze 2016

lindsay80 napisał(a)

po tym zdjęciu w końcu łapię, gdzie co u Ciebie jest, bo niby ogród znam, ale jakoś ciężko mi ogarnąć co gdzie rośnie, a tu widać, że za ambrowcem zaczyna się rabata z hortkami.

Dokładnie ... a nawet mogę Ci powiedzieć więcej dalej są świerki i"niebieska" a obok niej lawenda