Monika jesteś cudna! wrzuć te linki u mnie plisss...widziałyście te kompozycje z brzozami u Barnetta??jezu..chyba jedna i przed tarasem i w przedogrodku zrobie te brzózki a teściowej maskę kupie!
Mi też się bardzo podobają, sama bym się jednak nie zdecydowała, ale Ty próbuj skoro to Ci w duszy gra!
Luki, Iwonka, Jankosia na pewno pomogą bo widać, że czują te klimaty.
Może i ja kiedyś ewaluuję i zachce mi się takiej kwiecistej rabaty, bo patrząc po tym co mi się podobało ponad rok temu, a teraz, to wydaje się, że wszystko jest możliwe
Hortki chyba dobrze posadzone, może w tym roku pokażą na co je stać.
No i widzicie? A to tylko kilka nazwisk. A co ja mam zrobić kiedy na stacjonarnym komputerze mam osobny folder z zakładkami? Jak tu się zebrać do kupy? Najbardziej żałuję że straciłam z oczu jedną projektantkę. Gdzieś po prostu nie zapisałam, nazwisko uciekło i nie mam. Może coś skojarzycie. Znalazłam ją przy okazji jakiegoś garden show w Australii i jak dokopałam się do portfolio to okazało się że ona projektuje takie wieeelkie ogrody stepowe. Nie bylinówki, typowo stepowe ogrody. Ktoś coś?
A jak pytasz Renia o mojego ulubieńca to cię mocno zawiodę ale ja od lat jestem wierna Pietowi Oudolfowi. Ja wiem że on niektórym się przejadł. Ja jestem mu wierna I nie obchodzi mnie, że otwieram lodówkę a tam Oudolf. Kocham go i już Nie oglądaj zdjęć z jego realizacji, wejdź na you tuba, tam są takie filmy z jego ogrodów, że ja osobiście się wzruszam :'(