Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 22:53, 20 lut 2016

leon60 napisał(a)

wielkość zbiornika dopasuj tak by wizualnie grał ze ścianką trudno mi tutaj doradzać, głębokość też
niestety nie mam doświadczenia w tego typu zbiornikach pomysł z kratką wydaje się ok i warto brać pod uwagę

Dzięki Olu
Wrócimy jeszcze do tematu
Kacha123 09:28, 21 lut 2016

Rozwiązanie ze żwirkiem fajne. U nas ze względu na koty i psy mamy ciurkadło przykryte właśnie kratą i łupkiem. Chodzi o to, żeby zwierzaki nie piły wody z chemią.
Asiuniaa 10:01, 21 lut 2016

ren133 napisał(a)

Dzięki Olu
Wrócimy jeszcze do tematu

Czytam z ciekawością , może uda mi się mojego M namówić na wykonanie ścianki. dziewczyny jaki jest orientacyjny koszt tego przedsięwzięcia?
12:14, 21 lut 2016
nie ukrywam ale przeglądnęłam twoje podsumowanie jeszcze raz miło mi że tak o mnie piszesz

nic mnie nie rozczarowuje jeśli chodzi o pracę jaką wykonałaś w zeszłym sezonie ...wydaję się że spędziłaś na oglądaniu forum i myśleniu trochę czasu ...i nie ma w tym chaosu

z podobieństw to widzę zadaszony taras ....sama mam dom z szerokimi okapami co pozwala właśnie posiadać podobny zadaszony taras ...to było przy wybieraniu projektu dla nas ważne żeby nie budować żadnych dodatkowych dachów pergol czy altan

mam tez do ciebie pytanie ...bo widzę różę "Pastella"...przymierzam sie do jej zakupu ...ale nie wiem dlaczego na zdjęciu wygląda że jej środek leci w brzoskwiniowy kolor ...a ja jednak potrzebuję żeby szła w róż ...jaki kolor jest na żywo? czy aparat kolor przekłamuje

no i śniadek biały - bardzo mi się spodobał ...ale net pisze, że przemarza i tak jak mieczyki trzeba wykopywać ...a ja już z takich roślin unikam
ren133 12:45, 21 lut 2016

Kacha123 napisał(a)
Rozwiązanie ze żwirkiem fajne. U nas ze względu na koty i psy mamy ciurkadło przykryte właśnie kratą i łupkiem. Chodzi o to, żeby zwierzaki nie piły wody z chemią.

A chemię trzeba dać nawet jeśli jej nie widać tylko są same kamienie?
leon60 12:46, 21 lut 2016

ren133 napisał(a)

A chemię trzeba dać nawet jeśli jej nie widać tylko są same kamienie?

na pewno inaczej glony oblepią kamienie
ren133 12:49, 21 lut 2016

Asiuniaa napisał(a)

Czytam z ciekawością , może uda mi się mojego M namówić na wykonanie ścianki. dziewczyny jaki jest orientacyjny koszt tego przedsięwzięcia?

Ola robiła systemem gospodarczym ... musiałabyś jej podpytać Ja natomiast dopiero będę zbierać informacje na ten temat ... mogę Ci podać koszty jak zrobię ściankę
ren133 13:07, 21 lut 2016

eee_taam napisał(a)
nie ukrywam ale przeglądnęłam twoje podsumowanie jeszcze raz miło mi że tak o mnie piszesz

nic mnie nie rozczarowuje jeśli chodzi o pracę jaką wykonałaś w zeszłym sezonie ...wydaję się że spędziłaś na oglądaniu forum i myśleniu trochę czasu ...i nie ma w tym chaosu

z podobieństw to widzę zadaszony taras ....sama mam dom z szerokimi okapami co pozwala właśnie posiadać podobny zadaszony taras ...to było przy wybieraniu projektu dla nas ważne żeby nie budować żadnych dodatkowych dachów pergol czy altan

mam tez do ciebie pytanie ...bo widzę różę "Pastella"...przymierzam sie do jej zakupu ...ale nie wiem dlaczego na zdjęciu wygląda że jej środek leci w brzoskwiniowy kolor ...a ja jednak potrzebuję żeby szła w róż ...jaki kolor jest na żywo? czy aparat kolor przekłamuje

no i śniadek biały - bardzo mi się spodobał ...ale net pisze, że przemarza i tak jak mieczyki trzeba wykopywać ...a ja już z takich roślin unikam

Justyna
Jeśli chodzi o Pastellę to ona jest różowo-biała troszkę z odrobiną beżu MAm jeszcze takie zdjęcie tej róży z września

i października:

Fakt na zdjęciu widoczny jest taki brzoskwiniowy kolor ale ogólnie oceniłabym, że ta róża jest w jasnoróżowym kolorze

Śniadek tak bardzo mi sie podoba, że póki co będę go mieć nawet jeśli trzeba go wykopywać (wiesz nie mam z tym dużo pracy bo to są tylko 3 szt)

Pozdrawiam
ren133 13:07, 21 lut 2016

leon60 napisał(a)

na pewno inaczej glony oblepią kamienie

Czyli nie da sie uniknąć chemii
rozark 13:15, 21 lut 2016

masz do soboty wyzdrowieć