Agi, przeczytałam i obejrzałam wszystko

.
Zachwycający ogród! A co to będzie, gdy skończysz murek i urządzisz dół działki?

Widać konsekwencję w realizacji dobrych pomysłów, wszak projekt ze schodami pomiędzy ścianami murków pokazałaś już w 2015 roku!

Pomimo, ze już wcześniej słyszałam i oglądałam seslerię jesienną, to dopiero u Ciebie zobaczyłam jak piękna może być. Przekonałam sie do rozchodnika Martona - przepięknie wyglada u Ciebie z rozplenicą, a także z seslerią i hoseri.
Także dopiero u Ciebie dostrzegłam piękno ślidośliw. Przepięknie kwitną, pięknie owocują, a ice dance w kwadratach pod nimi wyglądają stylowo. Elegancji całości dodaje piękna granitowa kostka brukowa - moje niespełnione marzenie

. A widok Redbaronow w masie mnie wręcz obezwładnił!
Prześledziłam rozkminki dotyczące rabat przy ogrodzeniu i przy studni - efekt jest świetny! Tak lekko, swobodnie, pomimo, ze uporządkowane i przemyślane

. Swietny tez jest pomysł z kamiennym murkiem uzupełniony szpalerem z hoseri.
Świetne pomysły, świetna realizacja, swietnie tez rosną Ci rosliny. Do tego robisz piękne zdjęcia

.
Bardzo inspirująca była to dla mnie lektura zarówno w kwestii roślin jak i podejścia do kompozycji rabat, a ja niedawno uświadomiłam sobie, ze działam nieco schematycznie; czas zatem wypróbować nieco inne rozwiązania

.
Zatem: wiosno! przybywaj!

Zostawiam pozdrowienia

.