Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tysiąc radości i utrapień

Tysiąc radości i utrapień

jona 22:31, 17 sty 2016

ryska napisał(a)
Joasiu jak oglądam Twoje zdjęcia to czuję zapach warzyw. Ta mieszanina koperku, szczypioru, pomidorów i nagietków..Jeszcze po deszczu i w słońcu, uwielbiam.

U Ciebie też takie cuda są
ryska 22:36, 17 sty 2016

jona napisał(a)

U Ciebie też takie cuda są

No wiem dlatego nie jestem gołosłowna i szczerze podziwiam.
jona 22:37, 17 sty 2016

renatamama3 napisał(a)
Śliczny ,warzywnik wszystkiego po troszku i warzywek i owoców ,to tu ,to tam ,można coś skubnąć .Też ,mam jeden krzaczek jeżyn ,pycha są .Twój warzywnik taki typowo wiejski z kwiatami .pozdrawiam

Owoce wszyscy lubią, więc muszą być i w ogrodzie, a takie nagrzane słońcem, prosto z krzaczka to rarytas . Oprócz jeżyn masz jeszcze coś z owoców?
jona 22:50, 17 sty 2016

Gocha napisał(a)
Asiu śliczny ten Twój warzywnik z krzaczkami owocowymi. I mnie też interesuje ten agrest pienny. Ja kupiłam wiosną 2 krzaczki agrestu i przez lato w ogóle mi nie urósł. A Twój taki ładny. Porzeczki czarne pienne też mi nie chcą rosnąć- jeden krzaczek tylko był ładny. Pozdrawiam gorąco

Gosiu , agrest jeszcze Ci urośnie. Mój sadzony wiosną w 2012 roku i wtedy wyglądał tak:

Agrest, to te dwa małe krzaczki po prawej stronie. Od tego czasu urósł . W tym samym czasie sadzona pienna czerwona i biała porzeczka. Biała w tym roku padła, zaczęła puszczać pąki i uschła. Posadziłam kolejny krzaczek, ale czerwonej. Od tego roku doszły jeszcze 3 pienne czarne porzeczki i te póki co też małe.
jona 22:51, 17 sty 2016

aga_podlasie napisał(a)
Bujnie Ci wszystko rosło.
Też jestem za kwiatami wśród warzyw. I piękne i pożyteczne.

Warzywa i kwiaty to warzywnik na bogato
anabuko1 13:23, 18 sty 2016

No, brawo!!
Warzywnik ładny, warzywka dorodne,Porzeczka i jeżynki aż ślinka leci tak apetycznie wyglądają
Ja też i warzywnika troszeńkę mam i porzeczki i agrest, jeżyny, maliny i inne
jona 09:56, 19 sty 2016

Szczególnie teraz miałoby się apetyt na takie owoce i warzywa prosto z pola , a tu jeszcze trochę przyjdzie poczekać. Niemniej do wiosny idzie
Anda 11:56, 19 sty 2016

Dobrze wiedziec, ze znasz sie na warzywkach. Zabieram sie za warzywka na wiosne i pewnie bede miala mnostwo pytan
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Bogdzia 13:38, 19 sty 2016

Nie mam warzywnika ale patrząc na Twój chciałoby się chociaz na rynku takich wiejskich warzyw kupic.Pięknie Ci wszystko rosnie .
jona 14:22, 19 sty 2016

Anda napisał(a)
Dobrze wiedziec, ze znasz sie na warzywkach. Zabieram sie za warzywka na wiosne i pewnie bede miala mnostwo pytan

Pytaj, nie ma sprawy . Ewa, dajesz sobie radę z kwiatami, to i z warzywami dasz