Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 16:59, 10 paź 2015

Jestem pozdrawiam
Gabriela 20:04, 10 paź 2015

Czytałam o kotce, ależ żal. Takie ładne futro było, ech...
Nasz pierwszy kot przepadł po niecałych dwóch latach, drugi zachorował po półtora roku i też trzeba było zwierzątko uśpić, a dwa koty, które mamy teraz, są już z nami 12-ty rok.

No i widziałam też drugi ogródek, wreszcie masz większe pole do działania, jak Cię znam za rok będziesz miała znowu problem z miejscem.
popcorn 07:39, 11 paź 2015

Gabrysiu, dzięki, pozdrawiam
Pole zagospodarowuję pomału (za wolno, ciekawe czy zdążę przed zimą??) To tylko 300m2 dam radę

miłego dnia!
07_Rene 12:16, 11 paź 2015

Dzieliłam wczoraj rozchodniki od Ciebie i w szoku jestem, że aż na taka powierzchnię mi starczyło. Po gałązeczce co kawałek powtykałam, powinno być git.
Pozdrawiam
popcorn 12:55, 11 paź 2015

Ciesze sie, pozdrawiam
kosolka 15:20, 11 paź 2015

Pamiętasz o fotce dla mnie? Pozdrawiam!
popcorn 18:42, 11 paź 2015

Powalczylam troche, jutro mam nadzieje nie bede chora, bo zimno okropnie

Wykopalam i wsadzilam wzdluz polnocnej granicy nowej dzialki 25 cisow. Za nimi przy siatce posadzilam rzedem bodziszki, zeby ograniczyc chwasty. Wzielam je spod brzoskwini, ktora usilowalam sciac ale nie dalam rady

Wykopalam i posadzilam w donice 10 szt 1.7metrowych brzoz doorenbos. Chyba je musze odsprzedac, bo mimo szczerych checi nie znajde im miejsca. Na zime di zadolowania.
popcorn 18:46, 11 paź 2015

Ola, jutro foty, cos mi komputer chodzi jak krew z nosa, nie mam sily. Pisze z telefonu spod kocyka na kanapie

Za plotem juz 2gi rzadek krzewow owocowych, zmiescilo sie 6 jagod kamcxackich- czyli wszystkie jakie mam, plus dwie male czarne porzeczki. I przy pergolkach przesadzilam dwa najmlodsze - tegoroczne winorosle.
W miejscu po cisach i brzozach posadzilam kontynuacje ensatowej rabaty, tj hosty i zurawki plus domieszka paprotek - kupilam parr w Skierniewicach.

Podlalam wszystko.
popcorn 18:51, 11 paź 2015

Wczoraj przywiozlam od Tesciow 5 wirkow wiorkow iglastych, rozlozylam je pod borowkami amerykanskimi i jako sciolke na rabacie ensatowej

Chyba tyle, od wczoraj

Jeszcze pare cieplejszych dni i zrobie wiekszosc zaplanowanych zadan. Nastepne w kolejce sadzenie truskawek na wlokninie, ale nie mam wlokniny i mogloby popadac, bo kopanie w tym piachu to masakra jakas no i rabata kulkowa w miehscu
popcorn 18:54, 11 paź 2015

W miejscu mialo byc, ale cos sie zawiecilo... W miejscu po brzoskwini

Ale wczesniej musze stamtad zabrac rozchosnikow pare, cztery roze i cztery piwonie... Nie bedzie latwo. Ziemi znowu nie mam dobrej, workowanej, nie chcialo mi sie nugdzie jechac. We wtorek moze.

W tygodniu jak najwiecej chcialabym zrobic, bo kolejny weekend znowu zajety. Czekam na deszcz i ocieplenie