Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 16:31, 03 sty 2016

Ania, jajka swieze. Na te baluty - z kaczka z dziobkiem i piorami - niby ugotowane, ale i tak nie mamy odwagi. To samo ze slimakami i wezami- dzisiaj na wycieczce sie Wietnamczycy raczyli takimi z grila, ograniczylam sie do zrobienia fotki

Co do jedzenia, to ja lubie probowac, gorzej z Mloda. Na szczescie zwykle jest cos jadalnego i dla niej w karcie.

Jutro kolejna tym razem poldniowa wycieczka, 8-14, a o 17.30 kukielki na wodzie przedstawienie teatralne. Idziemy spac, prawie wpol do jedenastej. Napisze jutro. Moze fotki da rade?
Bogdzia 16:42, 03 sty 2016

No to do jutra.Czekamy niecierpliwie.
andziurex 17:27, 03 sty 2016

popcorn napisał(a)
Ania, jajka swieze. Na te baluty - z kaczka z dziobkiem i piorami - niby ugotowane, ale i tak nie mamy odwagi. To samo ze slimakami i wezami- dzisiaj na wycieczce sie Wietnamczycy raczyli takimi z grila, ograniczylam sie do zrobienia fotki

Co do jedzenia, to ja lubie probowac, gorzej z Mloda. Na szczescie zwykle jest cos jadalnego i dla niej w karcie.

Jutro kolejna tym razem poldniowa wycieczka, 8-14, a o 17.30 kukielki na wodzie przedstawienie teatralne. Idziemy spac, prawie wpol do jedenastej. Napisze jutro. Moze fotki da rade?

Hahaha... Chyba niewiele stracisz, niedawno w "Kobiecie na krańcu świata" Wojciechowska próbowała to jajo ( widziałam że stawało jej w gardle) i powiedziała że niedobre.
Wypoczywaj. U mnie w nocy było -18 brrrrrrr Ale pościel wywietrzyłam sobie za wszystkie czasy☺
Sebek 19:27, 03 sty 2016

popcorn napisał(a)
Jesli nie chcesz mojej zguby

Zastanawiam się czy one tez do jedzenia
Margarete 23:45, 03 sty 2016

Nikita napisał(a)
Carola, o rany, zrobiłam cofaj...cofaj ...i aż oniemiałam. Jakie cuda...krajobrazy, żarełko...i to ciepełko!
U nas w tej chwili -12 stopni, aż nie chce myśleć ile było nad ranem. Niby słoneczko świeci, ale nosa z domu nie wystawiam...tym bardziej, że Sylwestra przywitałam z podbitym okiem i skręconym stawem skokowym. I jakby tego było mało teraz leżę...katar do pasa i gorączka 38,2...
Także Carola, wygrzewaj się na słoneczku i korzystaj z cudnej egzotyki!!! I pokazuj fotki !!!
Do zobaczenia po powrocie. Buziaki dla wszystkich.

Jejku Magda...ale ci się zaczyna ten rok, rozumiem że tańczyłaś z przytupem do upadłego....jak się bawić to na całego
Kontuzji współczuję i szczerze życzę pokonania kataru, trzymaj się i nie daj wirusom.
Buziam i życzę zdrówka!
Margarete 23:48, 03 sty 2016

Karola czekam na kolejne relacje....i na szczęśliwy powrót do domu. Za oknem mrozi, śniegu nie ma i do tego kończy się świąteczne leniuchowanie....jutro trzeba już do pracy....eh....
Wszystko co dobre szybko się kończy
popcorn 01:33, 04 sty 2016

Witajcie, jestesmy po sniadaniu, czekamy na recepcji na autokar na wycieczke.

Sebek, tak krokodylki hodowane w celach konsumpcyjnych, a skora na torebki, niestety...

Magda, zdrowiej!!!
Gosia, milego dnia i tygodnia! Ja od czwartku pracuje.

Moze pare fotek uda sie wgrac

Milego dnia!
popcorn 01:35, 04 sty 2016

Wczorajsza kolacja moja i Mlodej, wszystko kosztowalo 20 zl w przeliczeniu. Muszelek mi wystarczy na jakis czas. Te karbowane niesmaczne.

popcorn 01:40, 04 sty 2016

Byly jeszcze ladowe slimaki, ale nie starczylo mi odwagi.

Stoisko powyzej w Can Tho, pyszne ryzowe kluski na parze w 3 smakach (zwykle, kokosowe i bananowe).

popcorn 01:42, 04 sty 2016

Powyzej fabryka makaronu ryzowego. Gabi robi za maskotke wszedzie

Pole ryzowe z bliska: