Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

yolka 10:10, 04 sty 2016

Karola pozdrawiam noworocznie i wszystkiego dobrego.

Kusi mnie aby się wypowiedzieć na temat wiszących kurczaków z głowami i piórami. Czy zauważyliście (może emy też czytają) jakiego koloru maja skórę i tłuszczyk pod nią - żółtego, po sterydach miałyby skórę białą a tuszka byłaby wielka, spuchnięta a nie naturalnie utuczona, a mięso z takiego kurczaka nie wchodzi między ząbki.

Wybieram kurczaka z głową i piórami a potem użyję nitki
malkul 10:18, 04 sty 2016

słuszna uwaga

jedzienei w azji na ulicy z garkuchni może nie jest wybitnie elegancko przygotowywane i podaweane ale zawsze jest swieże i smaczne mega smaczne!
ren133 10:21, 04 sty 2016

Myślę, że Agacia podrzuciła fajny pomysł
jankosia 11:06, 04 sty 2016

yolka napisał(a)
Karola pozdrawiam noworocznie i wszystkiego dobrego.

Kusi mnie aby się wypowiedzieć na temat wiszących kurczaków z głowami i piórami. Czy zauważyliście (może emy też czytają) jakiego koloru maja skórę i tłuszczyk pod nią - żółtego, po sterydach miałyby skórę białą a tuszka byłaby wielka, spuchnięta a nie naturalnie utuczona, a mięso z takiego kurczaka nie wchodzi między ząbki.

Wybieram kurczaka z głową i piórami a potem użyję nitki

Ale dziewczyny to chyba o innych kurczakach gadają. Tak mi się wydaje. Chodzi o takie kurczaczki w jajku, takie już nieco rozwinięte ale wciąż niewyklute- to w niektórych rejonach świata wielki przysmak. A Karola nie chce spróbować nawet ślimaka no...
yolka 12:24, 04 sty 2016

jankosia napisał(a)

Ale dziewczyny to chyba o innych kurczakach gadają. Tak mi się wydaje. Chodzi o takie kurczaczki w jajku, takie już nieco rozwinięte ale wciąż niewyklute- to w niektórych rejonach świata wielki przysmak. A Karola nie chce spróbować nawet ślimaka no...

Moniko racja, ale ja przy okazji nawiązałam do tej fotki, łeb jest i resztki opierzenia widać także
Kasya 14:30, 04 sty 2016

Karola, a za jakimis nasionkami sie rozglądałaś ? cos by sie nadawało do nas ?
Margarete 14:47, 04 sty 2016

Fajne foty, fajnie Wam.......
Buziaki!
popcorn 16:18, 04 sty 2016

Nasionek niet, wcale szkolek pelno, ale rosliny sie nadaja na parapet co najwyzej

Wlasnie sie pakuje, Mloda padla. Wydalam ostatnia kase na dwie kurtki dla M, plecak i jakies duperele. Taxi zamowiona jutro na 9ta. Szkida ze w Pl tak zimno, brr. Chyba nawet zatesknie za potem wylanym na chodnikach Sajgonu
popcorn 16:24, 04 sty 2016

Przedstawienie swietne. Teatr wypelniony po brzegi. Gra i spiew na zywo, jezyk melodyjny, zero zrozumienia ale opowiadano historie, przyjemnie spedzona godzina, Gabi zachwycona.
Mala_Mi 16:25, 04 sty 2016

Bogdzi jeszcze przed Nowym Rokiem mówiłam, że u Ciebie wieki nie byłam .. i dobrze, że nie byłam..... teraz nie żałuję. Bo wracasz jutro.. wiec szybciej będzie relacja... uprasza się o wątek z podróży.
I wiesz co?????? Jak zdarzy się cud i będzie mnie stać na taki wypad, to jadę z Tobą gdziekolwiek.. czym egzotyczniej tym lepiej. Mogę nawet plecak nosić za was... ha, ha, ha 7kg Jesteś mistrzyni pakowania. Też bym wszystkiego nie zjadła...a na pewno ośmiorniczek i takich tam, bo można potem mieć przechlapane .. ale zawsze coś bym znalazła jak Gabi by z głodu nie paść.. zielsko w każdej postaci jadam, a żyjatka. da sie i bez tego przeżyć.
Młoda podobna do Ciebie I z urody i figury Ależ będzie miała wspomnienia... tego nikt jej nie odbierze.
Zazdraszczam Wam bardzo, bardzo pozytywnie.. i czekam na relację... na razie googlowałam sobie różne pojęcia i miejsca..
Buziaki z Nowym Rokiem..bezpiecznego powrotu do domu.. nie rozpisuję się, bo wiem, że kłopot z netem.
Malkul pisze love Asia, a ja piszę love Karola Jesteś wielka Jedyna niepowtarzalna... i jak zawsze powtarzam..szkoda, że nie znałyśmy się 30 lat temu. Pomijam różnice wiekowe