Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 13:41, 21 lip 2017

Uwielbiam Was Dziewczyny
najpierw muszę mieć działeczkę i gdzie sadzić
A na razie planuję demolkę u Rodziców. Już się boją

pozdrawiam Was!!!!
yolka 18:25, 21 lip 2017

Rodzice będą mieć piękny ogród, przecież bogatsza jesteś w ogrodowe doświadczenia
Nikita 06:37, 24 lip 2017

Carola zagladam, macham i buziaki przesyłam.
Szkoda, że nie będziesz za tydzień w K. Ja bedę w "Szmaragdowym" a stamtąd to już 3 rzuty beretem.
popcorn 08:44, 24 lip 2017

Jola, no pewnie! Mój nowy ogród, kiedyś może, tż będzie boski nawet już trochę wiem jaki

Madzia
, mała szansa że dojadę, choć rano byłabym wolna. Może uda mi się zdobyć auto, to się zdzwonimy buziolki!!!
Margarete 20:10, 24 lip 2017

Twój kawałek ogródka u mnie ma się doskonale . Wszystko rośnie jak trzeba
Nie wiem czy ci to poprawi samopoczucie Karolina ale masz tę część swoich roślin u mnie. Wiem że to żadna pociecha jak się przemeblowuje całe swoje dotychczasowe życie i stawia na głowie ale służę roślinkami ode mnie jak byś tylko chciała do swojego nowego ogrodu - zawsze się z tobą podzielę tym co mam. Poza tym zapraszam nieustająco do mnie kiedykolwiek tu zawitasz.I do ogrodu i do domu- jest miejsca dużo, możesz się u mnie zatrzymać i ty i Gabi.

Poza tym szykuj się na spotkania z nami - Śląsk niedaleko, nie damy ci o sobie zapomnieć
Buziaki i powodzenia! Mocno trzymam kciuki za wszystko co zamierzasz układać po nowemu!!!!
yolka 20:21, 24 lip 2017

Karolina,trzymam kciuki za Ciebie, mocno, obydwa
popcorn 09:19, 25 lip 2017

Kocham Was Dziewczyny
kurczę, łza mi się w oku kręci. Ale jak się mówi A, to trzeba powiedzieć i B...
wyprowadzka na dniach, bo Młoda nie chce jechać na konie... a jeśli nie zachce jej się, to żadne daty mnie tu już nie trzymają

Jak już będę miała kawałek swojej działki, to się zgłoszę po rozsady, chętnie to w ogóle jest cudowne, bo każdą roślinkę którą skądś miałam, dostałam, wymieniłam na którąś moją, czy odkupiłam od Was, pamiętam mhhhh

aaa, i będę miała kury, indyki i może parę kaczek już nie odpuszczę, bo niby kto mi zabroni I w sierpniu kota kupuję dla Młodej, obiecany jakby ktoś miał namiar na brytyjczyka ale nie niebieskiego, tylko "color point", to słucham. To idealne koty do domu, dużo śpią i niczego nie niszczą. Młoda wybrała na podstawie książki, ledwo 300 stron na temat usposobienia i dbania o koty...
Kasia73 10:11, 25 lip 2017

Karolina z tym nie niszczą to bym nie przesadzała nasza bestia 4,5 kg kocica nie lubi drapaków żadnych, pieńków z brzozy itp. Lubi za to drapać wszystko co z wikliny, więc dostała na wyłączność jedną komódkę.
Ale fakt brytyjczyki są cudne i bardzo mądre, nawet reagują na polecenia.
Co do kociaków zobacz Olx i gumtree...
popcorn 11:12, 25 lip 2017

Kasiu pewnie trzeba dobrze trafić. Nasz poprzedni był bardzo ułożony, strat zero.

pozdrawiam
Kindzia 14:38, 25 lip 2017

Karolcia, do mnie przecież blisko będziesz miała, wiosną na podział roślin się załapiesz