Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

lojalna_ 08:30, 07 wrz 2015

Slicznie sie robi u Ciebie ogiste barwy zaczynaja dominowac cudnie
Anda 09:52, 07 wrz 2015

Super, są nowe fotki Ślicznie masz Janeczka ma rację. Z pewnością pasowałyby tam gdzie pokazujesz róże. Koniecznie mocno pachnące, bo w pobliżu ławki. Ważne jest, aby na róże nic nie kapało, żeby mogły dobrze wysychać po deszczu na przykład. Dlatego nie poleca się sadzenia róż pod drzewkami. Widziałabym tam coś białego lub kremowego

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasia_w 10:55, 07 wrz 2015

Pięknie róże będą tutaj wyglądały Ewo.
A ja posadziłam róże pod drzewami, niedobrze...
babka 13:14, 07 wrz 2015

Ależ mi się u Ciebie podoba, te żurawki, wrzosy ... cudnie wszystko qygląda. Zestawienie czerwonych żurawek i red baronów jest swietne, chyba je zgapie
Kuba 14:13, 07 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Slicznie sie robi u Ciebie ogiste barwy zaczynaja dominowac cudnie

cieszę się że mogą się podobać
Kuba 14:15, 07 wrz 2015

Anda napisał(a)
Super, są nowe fotki Ślicznie masz Janeczka ma rację. Z pewnością pasowałyby tam gdzie pokazujesz róże. Koniecznie mocno pachnące, bo w pobliżu ławki. Ważne jest, aby na róże nic nie kapało, żeby mogły dobrze wysychać po deszczu na przykład. Dlatego nie poleca się sadzenia róż pod drzewkami. Widziałabym tam coś białego lub kremowego

do wiosny już chyba zmiany zostawię tylko w sferze marzeń bo już mi się zwyczajnie nie chce obmyślę sobie przez zimę co i jak i w marcu wystartuję z kolejnymi realizacjami
Kuba 14:16, 07 wrz 2015

kasia_w napisał(a)

chyba przesadzanie Cię czeka...
Kuba 14:17, 07 wrz 2015

babka napisał(a)
Ależ mi się u Ciebie podoba, te żurawki, wrzosy ... cudnie wszystko qygląda. Zestawienie czerwonych żurawek i red baronów jest swietne, chyba je zgapie

zgapiaj babeczko do woli- ale to nie ode mnie bo ja zestawienia żurawek z baronami nie posiadam
Anda 14:23, 07 wrz 2015

Kuba napisał(a)

do wiosny już chyba zmiany zostawię tylko w sferze marzeń bo już mi się zwyczajnie nie chce obmyślę sobie przez zimę co i jak i w marcu wystartuję z kolejnymi realizacjami

To masz tak jak ja Tez na jesien nic nie robie, przez zime mysle intensywnie i planuje, za to na wiosne jestem pelna energii do roszad ogrodowych.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:25, 07 wrz 2015

kasia_w napisał(a)

No nie najlepiej. Moze masz jakies inne miejsce?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies