Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Borbetka 09:29, 18 paź 2015

Ja też marudzę, dopóki mi życie kopa nie da i zachoruję. Wtedy dopiero uświadamiam sobie, jaka głupia byłam, że marudziłam. Potem mija trochę czasu i znów marudzę. Ot życie. Kiedyś mi M. powiedział, że dom jakiś taki zaniedbany, że ciągle w ogrodzie jestem i głupio mi się zrobiło. W tym roku pierwszy rok cieszę się, że jesień przyszła i do ogrodu już mi nie spieszno. Taka zmęczona nim jestem. To wina jego wielkości i pomysłów, które mam w głowie. Ciągle mi mało i coś zmieniam, no i siedzę tu na forum i oglądam coraz piękniejsze rabaty. Muszę jednak hamować, bo zwariuję. Zatem sezon ciepły jest na ogród, a jak już ciemności okryją ziemię grzebię sobie w domu.
Kacha123 17:13, 18 paź 2015

Ja też nie znoszę zimy, zawsze jestem przybita i nic mnie nie cieszy. Może ta będzie lepsza, bo z niecierpliwością będę oczekiwać remontu
Ambrowiec cudo! Mój się tak pięknie nie przebarwił, a już gubi liście
Też mnie ciekawi co kombinujesz
lojalna_ 19:27, 18 paź 2015

Kuba napisał(a)
A oto mój król pażdziernika

przylazłam sobie na niego zas popatrzec ,,,czy on ma jakies imie? przydałoby mu sie ...

jak patrze na te nochale w gromadzie to rycze ze smiechu
AlKa 21:36, 18 paź 2015

To ja też ambrowca popodziwiam
Kuba 07:04, 19 paź 2015

Malgosik napisał(a)
Ambrowiec cudny.
Moj dopiero zaczyna się przebarwiać.

będziemy więc teraz podziwiać Twojego
Kuba 07:05, 19 paź 2015

Madzenka napisał(a)
Ciekawa jestem inspiracji

cały czas nad nimi pracuję
Kuba 07:06, 19 paź 2015

babka napisał(a)
Jak ja Ci zazdroszczę tego ambrowca, w ogóle drzewek zazdroszczę
Poczytałam i do grona marudów się przyłączam

witaj w klubie
Kuba 07:08, 19 paź 2015

Borbetka napisał(a)
Ja też marudzę, dopóki mi życie kopa nie da i zachoruję. Wtedy dopiero uświadamiam sobie, jaka głupia byłam, że marudziłam. Potem mija trochę czasu i znów marudzę. Ot życie. Kiedyś mi M. powiedział, że dom jakiś taki zaniedbany, że ciągle w ogrodzie jestem i głupio mi się zrobiło. W tym roku pierwszy rok cieszę się, że jesień przyszła i do ogrodu już mi nie spieszno. Taka zmęczona nim jestem. To wina jego wielkości i pomysłów, które mam w głowie. Ciągle mi mało i coś zmieniam, no i siedzę tu na forum i oglądam coraz piękniejsze rabaty. Muszę jednak hamować, bo zwariuję. Zatem sezon ciepły jest na ogród, a jak już ciemności okryją ziemię grzebię sobie w domu.

podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś, też mi już głupio że dom zaniedbany, jeszcze tylko wsadzę te nieszczęsne cebule i myślę już tylko o moim domeczku
Kuba 07:10, 19 paź 2015

Kacha123 napisał(a)
Ja też nie znoszę zimy, zawsze jestem przybita i nic mnie nie cieszy. Może ta będzie lepsza, bo z niecierpliwością będę oczekiwać remontu
Ambrowiec cudo! Mój się tak pięknie nie przebarwił, a już gubi liście
Też mnie ciekawi co kombinujesz

i mnie ciekawi co Ty kombinujesz?
ja jeszcze jestem bez żadnych konkretnych planów, wiem że chcę lepiej i ładniej, ale czy się uda zrobić remont w tym roku zależy od wielu czynników, w tym od kasy
Kuba 07:12, 19 paź 2015

lojalna_ napisał(a)

przylazłam sobie na niego zas popatrzec ,,,czy on ma jakies imie? przydałoby mu sie ...

jak patrze na te nochale w gromadzie to rycze ze smiechu

imienia nie ma
jakie nochale???