Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kuba 09:26, 24 maj 2016

Kacha123 napisał(a)

Znam ten ból. Na szczęście wszelkie decyzje już za mną. Jutro mam podobno mieć salon na gotowo A reszta...

Joj ale radość chwilę odsapniesz i od początku przyślesz fotkę?
Kacha123 09:30, 24 maj 2016

Kuba napisał(a)

Joj ale radość chwilę odsapniesz i od początku przyślesz fotkę?

Mam nadzieję, że się wyrobią, bo mam cztery dni wolnego, to bym się mogła urządzić w salonie Reszta mam nadzieję, że będzie do tygodnia ogarnięta, a koniec końców we wrześniu podobno
Czekam jeszcze na pana od schodów, bo ruina i mus wymienić barierki na bardziej dizajnerskie
Kuba 09:35, 24 maj 2016

Kacha123 napisał(a)

Mam nadzieję, że się wyrobią, bo mam cztery dni wolnego, to bym się mogła urządzić w salonie Reszta mam nadzieję, że będzie do tygodnia ogarnięta, a koniec końców we wrześniu podobno
Czekam jeszcze na pana od schodów, bo ruina i mus wymienić barierki na bardziej dizajnerskie

O mej niepowstrzymanej zazdrości napisałam u Ciebie
BASIA8 09:48, 24 maj 2016

Kuba napisał(a)

Basiu myślę o Tobie i miskantach dla Ciebie z wyrzutami sumienia że to tak długo trwa ale żyję w takim pędzie że planowanie wykopanią kępy traw muszę robic z kalendarzem w ręku miałam to zrobić w poniedziałek ale już się pojawiło tyle nowych zadań że nawet nie będę obiecywać; ale wyślę na pewno

Kochana Moja spokojnie - są rzeczy ważne i ważniejsze w życiu. Jak już będzie spokojnie - to może świętokrzyskie odwiedzisz nie narzucam że ma to być dziś, jutro czy za tydzień, ale może kiedyś
Buziolki wirtualne ślę.
Kuba 06:34, 26 maj 2016

BASIA8 napisał(a)

Kochana Moja spokojnie - są rzeczy ważne i ważniejsze w życiu. Jak już będzie spokojnie - to może świętokrzyskie odwiedzisz nie narzucam że ma to być dziś, jutro czy za tydzień, ale może kiedyś
Buziolki wirtualne ślę.

odwiedzenie świętokrzyskiego to jakaś bardzo odległa przyszłość, ale te miskanty to teraz priorytet
Kuba 06:46, 26 maj 2016

wczoraj miałam przyjemność wziąć udział w sympatycznym spotkaniu z przesympatycznymi Dziewczynami z Wrocławia i okolic- ściskam Was mocno i dziękuję, to był prawdziwy relaks po męczącym i trudnym dniu, a tak się do Was spieszyłam że dopiero póżniej zauważyłam że miałam bluzkę krzywo zapiętą
zmotywowana przez Madżenkę wstawię trochę starych zdjęć, o ile wejdą

wolno, ale wchodzą
tu widać truskawki na brzozie i karmnik z którego ciągle korzystają ptaki, nie mogę się doprosić żeby go wyciągnąć

tutaj czekam na tawułki

Kuba 06:54, 26 maj 2016

tutaj mój eksperyment z różą w donicy- Louis Odier podsadzony ubiegłoroczną stipą

czosnki nie zachwyciły mnie wielkością główek

Artemis zapączkowany

tu widok na ugór za płotem i mężniejący żywopłot grabowy

Kuba 06:54, 26 maj 2016

tutaj mój eksperyment z różą w donicy- Louis Odier podsadzony ubiegłoroczną stipą

czosnki nie zachwyciły mnie wielkością główek

Artemis zapączkowany

tu widok na ugór za płotem i mężniejący żywopłot grabowy

Kuba 07:03, 26 maj 2016

modrzew po leczeniu w latach ubiegłych prezentuje się z najlepszej strony

pierwszy z lewej grujecznik Rotfuchs, dalej wiśnia Royal burgundy- nawet nie zauważyłam czy kwitła

Kuba 07:08, 26 maj 2016

widok na papuzie których już nie ma

i tych już nie ma

Red Jacki dały w tym roku popis