właśnie wczoraj mówiłam Marzenie że nie mam Amazon Mist a przecież mam- pomroczność mnie dopadła z tymi nazwami
nic z nimi nie robiłam, ale mam je dopiero od ub. roku więc jeszcze się nie cieszę bo może młodość je utrzymała. Chociaż pewną teorię na ich temat zaczynam mieć...
Ewo rosnie Twój ogród jak na drożdżach !
Fajnie ze znalazłaś czas na spotkanie, buziaki i miłego wypoczynku Ci życzę, chyba ze w pracy dzisiaj jesteś....?
też się cieszę ze spotkania, to była prawdziwa odskocznia od spraw codziennych
na dzisiaj przewidziana praca w domu- muszę się pozbyć kartonów i folii rozłożonych na czas remontu, doprowadzić dom do jako takiej formy żeby już w porządku czekać na meble
Teoria moja jest pewnie mocno naciągana i zapewne to Ty będziesz tą osobą ktora ją obali zrodziła się z opinii na forum że u jednych zaszkodziła susza a u innych nadmiar wody
Moje włosiste carexy dostają dużo wody ze zraszaczy, ale ponieważ są nad samym rowem melioracyjnym, ziemia w tym miejscu szybko schnie, nke mają więc ani suszy ani nadmiaru wody
Jednak myślę że u Ciebie warunki moga być bardzo podobne ze względu na ukształtowanie terenu, więc możesz moje myślenie podważyć
Z moich obserwacji lubią dużo wody latem, zimą już niekoniecznie a że rosną na małym wzniesieniu pewnie dlatego jeszcze żyją teraz po sporych opadach ładnie odbijają szkoda tylko że po obwodzie... środki mają suche... sporo kudłów wydarłam i zobaczymy jak będą wyglądały w środku lata.
Mogą być śliwki na wierzbie, to mogą tez truskawki na brzozie
Zieleń przesliczna, róże w donicy mnie kuszą, eksperyment donicowo-różany powinien sie udać