Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kacha123 07:14, 26 maj 2016

Takie soczyste fotki do kawki! Ewcia, jak Ci się udało uchować carexy? Widać na fotkach, że ładnie przetrwały
Kuba 07:17, 26 maj 2016

Kacha123 napisał(a)
Takie soczyste fotki do kawki! Ewcia, jak Ci się udało uchować carexy? Widać na fotkach, że ładnie przetrwały

właśnie wczoraj mówiłam Marzenie że nie mam Amazon Mist a przecież mam- pomroczność mnie dopadła z tymi nazwami
nic z nimi nie robiłam, ale mam je dopiero od ub. roku więc jeszcze się nie cieszę bo może młodość je utrzymała. Chociaż pewną teorię na ich temat zaczynam mieć...
Madzenka 07:48, 26 maj 2016

Ewo rosnie Twój ogród jak na drożdżach !
Fajnie ze znalazłaś czas na spotkanie, buziaki i miłego wypoczynku Ci życzę, chyba ze w pracy dzisiaj jesteś....?
Kuba 07:54, 26 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Ewo rosnie Twój ogród jak na drożdżach !
Fajnie ze znalazłaś czas na spotkanie, buziaki i miłego wypoczynku Ci życzę, chyba ze w pracy dzisiaj jesteś....?

też się cieszę ze spotkania, to była prawdziwa odskocznia od spraw codziennych

na dzisiaj przewidziana praca w domu- muszę się pozbyć kartonów i folii rozłożonych na czas remontu, doprowadzić dom do jako takiej formy żeby już w porządku czekać na meble
Kacha123 08:02, 26 maj 2016

Kuba napisał(a)

właśnie wczoraj mówiłam Marzenie że nie mam Amazon Mist a przecież mam- pomroczność mnie dopadła z tymi nazwami
nic z nimi nie robiłam, ale mam je dopiero od ub. roku więc jeszcze się nie cieszę bo może młodość je utrzymała. Chociaż pewną teorię na ich temat zaczynam mieć...

To zdradź tą teorię, bo z moich zeszłorocznych AM przeżyła jedna z dziesięciu, a z podobnych Mint Curls, dwie z dziesięciu.
leon60 09:15, 26 maj 2016

Moje AM też odbijają, szału nie ma ale żyją
Truskawki na brzozie mnie zauroczyły
Kuba 09:49, 26 maj 2016

Kacha123 napisał(a)

To zdradź tą teorię, bo z moich zeszłorocznych AM przeżyła jedna z dziesięciu, a z podobnych Mint Curls, dwie z dziesięciu.

Teoria moja jest pewnie mocno naciągana i zapewne to Ty będziesz tą osobą ktora ją obali zrodziła się z opinii na forum że u jednych zaszkodziła susza a u innych nadmiar wody
Moje włosiste carexy dostają dużo wody ze zraszaczy, ale ponieważ są nad samym rowem melioracyjnym, ziemia w tym miejscu szybko schnie, nke mają więc ani suszy ani nadmiaru wody
Jednak myślę że u Ciebie warunki moga być bardzo podobne ze względu na ukształtowanie terenu, więc możesz moje myślenie podważyć
Kuba 09:51, 26 maj 2016

leon60 napisał(a)
Moje AM też odbijają, szału nie ma ale żyją
Truskawki na brzozie mnie zauroczyły

Truskawki może i wyglądają ale owocami raczej nas nie zasypią
Teorię o AM opisałam wyżej, ciekawa jestem co sądzisz?
leon60 10:00, 26 maj 2016

Kuba napisał(a)

Truskawki może i wyglądają ale owocami raczej nas nie zasypią
Teorię o AM opisałam wyżej, ciekawa jestem co sądzisz?

Z moich obserwacji lubią dużo wody latem, zimą już niekoniecznie a że rosną na małym wzniesieniu pewnie dlatego jeszcze żyją teraz po sporych opadach ładnie odbijają szkoda tylko że po obwodzie... środki mają suche... sporo kudłów wydarłam i zobaczymy jak będą wyglądały w środku lata.
dorciabe 10:17, 26 maj 2016

Mogą być śliwki na wierzbie, to mogą tez truskawki na brzozie
Zieleń przesliczna, róże w donicy mnie kuszą, eksperyment donicowo-różany powinien sie udać