spoko z odmianą chyba dam rade, poszukam poprostu białych u mnie delikatna górka gdzie by rosły to woda nie stoi na bank. a powiedz mi jeszcze tylko jak dlugo one kwitną?i te listki po kwitnieniu mają takie jasno zielone bo tak jakoś na fotce wygladają
Już wrzosy kwitną?? Wydaje się że trochę szybko... A pamiętasz kiedy w tamtym roku były w takim stadium?
szukałam obrazków i znalazłam ale ślicznie jajku no i jednak cudnie wygląda gdy wsadzi się obok siebie takie same okazy w ilości siła jak tam słońce na kubie jeee? bo u mnie parnooo ufff Buziolki
A jaki to jest konkretnie nawóz?
odkryłyśmy to samo - oregano w donicy tyle tylko że moje uschło a miało być tak pięknie !!!! super nauki na temat wrzosowiska ale oznaki jesieni mi się nie podobają
Ja mam głównie wrzosy i z rzadka coś innego Tyle, ze teraz jeszcze mało ciekawe to ich nie pokazuję. Ale mam sierpniowe - więc niedługo powinny wystartować z kwiatami
Ewa Pisałaś u Gabisi, że macie maltańczyka. Ja właśnie zastanawiam się nad rasą psa. Maltańczyk też jest rozważany Polecasz? bo?