agata19762
21:20, 10 maj 2015

angielska rabatka po demolce, całkowitym przesadzaniu i usunięciu płotka nabrała wyrazu
pięknie to wygląda !!!
a jak wszystko zacznie kwitnąć będzie raj dla oczu
chwilkę mnie nie było
z doskoku tylko sprawdzałam co się dzieje ...
Kubuś dostał w buzię huśtawką w przedszkolu ...nie można spokojnie żyć
śliwa jak diabli pod okiem, całe górne dziąsło nad zębami przecięte, krwiaki jak fiks, górna warga nabrzmiała, byłam sprawdzać czy szczęka i zęby w porządku ... na szczęście nie wybite, na drugi dzień jak zobaczyłam jak zapuchł po nocy to płakać mi się chciało...problem z mówieniem i jedzeniem ...dzielny jest ten mój synuś !!!
bo mówi mama nie martw się mnie już nie boli, a mnie dusiło z żalu...
najbardziej bałam się o jego serduszko, bo powinien unikać stresu a przestraszył się na maxa !!! i tak to jest w życiu
jak na takiego maluszka to powinna go już odpuścić ta zła passa...
wystarczy szpitali ...

a jak wszystko zacznie kwitnąć będzie raj dla oczu

chwilkę mnie nie było

Kubuś dostał w buzię huśtawką w przedszkolu ...nie można spokojnie żyć

śliwa jak diabli pod okiem, całe górne dziąsło nad zębami przecięte, krwiaki jak fiks, górna warga nabrzmiała, byłam sprawdzać czy szczęka i zęby w porządku ... na szczęście nie wybite, na drugi dzień jak zobaczyłam jak zapuchł po nocy to płakać mi się chciało...problem z mówieniem i jedzeniem ...dzielny jest ten mój synuś !!!
bo mówi mama nie martw się mnie już nie boli, a mnie dusiło z żalu...
najbardziej bałam się o jego serduszko, bo powinien unikać stresu a przestraszył się na maxa !!! i tak to jest w życiu

jak na takiego maluszka to powinna go już odpuścić ta zła passa...
wystarczy szpitali ...