Mala_Mi
20:41, 19 mar 2015

Agata - już Ci pisałam, skład jest od poprzednich Wojsławic na które nie mogłaś ze mną jechać.... Tobie pierwszej zaproponowałam wyjazd. Jak którejś nie będzie pasowało to o Tobie pamiętam. Niestety autko mam małe i pomimo szczerych chęci nie pomieszczę więcej niż się mieści.
Ale do wyjazdu daleko i zawsze którejś coś może wypaść.. łącznie ze mną
Ale plany trzeba mieć.
Yolka - ja i bez rzucania przez zimę .. mam 5 kg super
Teraz dojdzie chyba zero .. do pięciu...
Kasiek - dziękuję..
Bogdzia - lekarz rozwiał nadzieje, dużo lepiej to nie będzie, gwarancja się skończyła, części zapasowych nie ma. Pora wyleczyć gardło i katar.. do reszty trzeba się przyzwyczaić.
Madżen - ja Cię też
Madzia - a mnie ciekawość zżera jak z tą mobilizacją
Odezwij się na tel. I wesele mam 2 maja , zamawiam wizytę
Pora będzie frencz zmienić na inny kolor niż czarny
Maluj mnie w grafik 
Kindzia - szczerze??????? Bez paralizatora nie podchodź....
Rench - jutro zadzwonię jak nie zapomnę.. i masz zadanie na chorobowym ode mnie u siebie..

Yolka - ja i bez rzucania przez zimę .. mam 5 kg super

Kasiek - dziękuję..
Bogdzia - lekarz rozwiał nadzieje, dużo lepiej to nie będzie, gwarancja się skończyła, części zapasowych nie ma. Pora wyleczyć gardło i katar.. do reszty trzeba się przyzwyczaić.
Madżen - ja Cię też

Madzia - a mnie ciekawość zżera jak z tą mobilizacją

Kindzia - szczerze??????? Bez paralizatora nie podchodź....
Rench - jutro zadzwonię jak nie zapomnę.. i masz zadanie na chorobowym ode mnie u siebie..