Tak Aniu tnij gałązkę ale patrz żeby była nieco stwardniała czyli końcówka żeby była ciemniejsza namocz w wodzie I w ukorzeniaczu .Wsadz w takie miejsce jasne ale bez słońca I nie zapominaj o podlewaniu Ja też mam ogrodowe rosną pod płotem i w cieni i na słońcu kwitną .Nic z nimi nie robię tylko podlewam jak jest sucho Nie chowam na zimę tak robię ze wszystkimi hortkami Jedną zeszłoroczną wczoraj przesadziłam małą to miała piękne korzenie Powodzenia
Ania --jak chcesz to Ci wyślę taka ogrodową ale póżniej niech przekwitną Tylko przypomnij Wyślij mi na pw że chcesz to ja nie zapomnę
Ania wyczytałam u Zawitki, że chcesz niebieską hortkę ogrodową. Chętnie Ci podaruję, bo rośnie mi taka właśnie z odkładu. Oprócz cudnego koloru kwiatów, ma przepiękny kolor liści - jasnozielony. Dość nietypowy jak dla hortki ogrodowej. Sama zobacz. Kurczę nie mogę wkleić zdjęcia. Zaraz Ci powiem na której stronie jest u mnie w wątku. Jak tylko Ci się podoba - jest Twoja . Za tyle doba, które od Ciebie dostałam, to w zębach Ci ją przyniosę . Od lutego rośnie z odkładu, więc sądzę, że spokojnie mogę ją już odkopać .
Masz pociechę z Muminka, bardzo do Maksia Zetki podobny ryby wielkie, jak byłam były malutkie cieszę się, że ciut odetchniesz, bo chyba obie ciągle zyjemy, jak na wariackich papierach, tylko na mnie zaraz to sie odbija, a tyś rześka, jak nastka
Aniu cudowna!!!!
a czy lista na tą piekność jest już zamknięta?
w ogóle Aniu jak byś coś miała zmniejszać ciachać i nie miała co zrobić to ja z chęcią wszystko przygarnę i przyjade po odbiór żeby nie trzeba było wysyłać hahahahahaha
Nie pamiętam jak grubość wełny poszła, większość mieliśmy po budowie domu A półka metrowa jest dobra.
Nie wiem co nieźle, ale jak nieźle to może być
Koi tylko 4 lub 5... reszta to inne ryby. Ale koi są ogromne..
Rybek za dużo.. mam nową pułapkę na nie, ale czasu brak... mus odłowić , bo filtra nie nadążam czyścic... oczko co drugi dzień chodzi bez filtrów Same się tak namnożyły... gorsze od przysłowiowych królików
I obrazki.. zaczynają się jeżówki, niestety w tym roku są beznadziejne Test przeszły Merinque.. tych jest więcej i w doskonałej kondycji.
Upss . słabo widać ilość..