Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

kasiek 22:30, 20 sie 2015

eee_taam napisał(a)
pani!!! dzieliłam w zeszłym roku jesienią (pewnie wrzesień jak zczerniały )....ło matko ..teraz założe sobie tabele z roslinami i będę zapisywać co i którego dnia z nimi robiłam

i doby mi braknie na pisanie

ja nie działam na m-c dzień i takie tam ...tylko jak mam pomysła to robię ...jak pogoda pozwala...czesto bez ładu i składu ...no taki ogrodnik narwany

Aleś Cie się baby dobrały - co jedna to lepsza
Mala_Mi 22:32, 20 sie 2015

chelll napisał(a)

Aniu, daj, proszę, kilka ujęć roślin wokół oczka. Zabieram się za rabatę z oczkiem. Do teraz robiliśmy wokół niej demolkę. Czas zaplanować nasadzenia. Zamierzam wiele zgapić Z góry dziękuję.

Wokół oczka mam przejście.. tylko od północy zarosło i przejście utrudnione. Rośliny są w wodzie na półkach, a wkoło kamyk.. poszukam lub zrobię fotki.. ale już nie dziś.. jak zapomnę to przypomnij się..

Teraz mam zrobione rośliny w oczku. Lotos Momo rewelacja, ale nie zimuje...

Niebieskie kwiatki.. czyli rozpław to rewelacja.. długo kwitnie. w ostre zimy zalecają spuszczać donice niżej.. ani mszyce, ani inne dziadostwo go się nie łapie.

Mala_Mi 22:35, 20 sie 2015

kasiek napisał(a)

Aleś Cie się baby dobrały - co jedna to lepsza

Bo my wszystkie takie "profesjonalne"......... czyli mam czas i chęci... a potem się zobaczy...
Ale czy zwróciłaś uwagę jak już profesjonalnie podchodzę do tematu... Justyna będzie się musiała ode mnie uczyć ....ha, ha, ha... jak to trafi swój na swego

I Wasza czerwona trawka.. trochę się zabiedziła, bo wody potrzebuje sporo.. w donicy lepiej pilnowałam
22:35, 20 sie 2015
teraz trzeba pożegnać z kalsą bylinki ..czas na trawy!

i na Muminka2 ....bo szczotek do butelek ci już nie braknie

PS zapisków robić nie będę chyba że za karę ...więcej foce ..wystraczy
Mala_Mi 22:36, 20 sie 2015

Bogdzia napisał(a)

Śliczne te trawy.

Nio... nieskromnie powiem że śliczne

I pierwsze kizie mizie..

Mala_Mi 22:38, 20 sie 2015

eee_taam napisał(a)
teraz trzeba pożegnać z kalsą bylinki ..czas na trawy!

i na Muminka2 ....bo szczotek do butelek ci już nie braknie

PS zapisków robić nie będę chyba że za karę ...więcej foce ..wystraczy

Focie to najlepsze zapiski O ile się datownik nie przestawi

Czekam na info o Muminku2....

Szczotki.. i szczoteczki

Mala_Mi 22:40, 20 sie 2015

Była dyskusja w kwestii perwoskeij. moja powiązana w pęczki.. służą do tego pręty zbrojeniowe (Pszczółka zauważyła to ma foto z dalią). Łatwo się wbijają w mokrą glinę i mam je za darmo

Sebek 22:46, 20 sie 2015

Mnie dwa krzaki perovski zaszczycily jednym ładnym kwiatem - pogrożę im paluchem i pokażę Twoje ma wzór
kasiek 22:56, 20 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Bo my wszystkie takie "profesjonalne"......... czyli mam czas i chęci... a potem się zobaczy...
Ale czy zwróciłaś uwagę jak już profesjonalnie podchodzę do tematu... Justyna będzie się musiała ode mnie uczyć ....ha, ha, ha... jak to trafi swój na swego

I Wasza czerwona trawka.. trochę się zabiedziła, bo wody potrzebuje sporo.. w donicy lepiej pilnowałam

Trawka się wyprostuje

Fakt, profesjonalizm bije od Ciebie, dlatego Justyna profesjonalnie ripostuje
Was to się powinno nagrywać, a jaką radochę mają Wasi meżewie - kto widział ten wie
Trzymam kciuki, za wszystko
ana_art 23:04, 20 sie 2015

Sebek napisał(a)
Mnie dwa krzaki perovski zaszczycily jednym ładnym kwiatem - pogrożę im paluchem i pokażę Twoje ma wzór
Sebek z całą sympatią do Ciebie, obawiam ze się nie posłuchają... Bo to tylko u Anki takie cuda

Czekam z niecierpliowścią na wieści Muminkowe