Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Iwk4 01:45, 21 sie 2015

jankosia 01:55, 21 sie 2015

Sorry Ania, ale tak to nie działa. Wrzucasz prywatę na forum to musisz się liczyć z konsekwencjami: Gratulacje!
Mirka 06:47, 21 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Melduje ze rodzina Muminkow sie powiekszyła .
Teraz beda 2 Muminki a ja double babcia.

Uprasza sie o nie gratuloeanie bo to natrzaska pustych stron w temacie nieogrodowym. I tak wiem kto kibicuje ☺

To bez gratulacji kwiatucha zostawiam
topolanka 07:23, 21 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Ale mi się tak tylko wydaje.. na 100% nie powiem ani tak, ani siak byś nie pomyślała tak albo siak..
Że to nie milin myślałam Te liście to chyba jednak najbardziej przypominają wilczomlecz. Naoglądałam się w necie wiciokrzewów i nic mi nie pasuje.

To teraz na jakąś Pannę Migotkę pora
Agata - ... "Pangloss zaś powiadał niekiedy do Kandyda: - Wszystkie wydarzenia wiążą się z sobą na tym najlepszym z możebnych światów [...]. — Masz słuszność, odparł Kandyd, ale trzeba uprawiać nasz ogródek”.
Mala_Mi 07:33, 21 sie 2015

chelll napisał(a)
Widzę już, że masz trawy niedaleko oczka - zerbonus, rozplenice i miskant Malepartus może???

To miskant Graziella. Srebrne kłosy.
Melepartus też śliczny ale kłosy ma różowe i jest...po prawej patrząc na oczko.

Znalazłam foto z wiosny i z dachu..widać jak to jest zrobione.. trawy są po prawej i lewej stronie, patrząc na foto to z przodu;

AgnieszkaW 07:35, 21 sie 2015

Bogdzia 07:41, 21 sie 2015

Gratulacje najserdeczniejsze dla Rodziców , Dziadków, Muminka nr1, Buziaki dla Prababci i oczywiscie życzenia zdrówka dla Muminka nr2. Juz sie cieszę na przyszłe serie zdjęc ogrodu (a jakże) z dwoma Muminkami , ale bedzie frajda dla mnie patrzec na dwa wspaniałe człowieczki w cudownym ogrodzie.Buziaki dla całej Rodzinki.
kasiek 08:05, 21 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

To miskant Graziella. Srebrne kłosy.
Melepartus też śliczny ale kłosy ma różowe i jest...po prawej patrząc na oczko.

Znalazłam foto z wiosny i z dachu..widać jak to jest zrobione.. trawy są po prawej i lewej stronie, patrząc na foto to z przodu;

Ech super porównanie, i choć nie wiem który raz wrzucasz takie fotki to zawsze robia wrażenie - bo po 100 stronach człowiek takiego widoku już nie pamięta. Niewiarygodne jak szybko zarasta ogród.

Dubel Babcia - hip hip hura! możesz juz odetchnąć, bo za chwile pary przy dwójce Ci braknie
chelll 08:17, 21 sie 2015

Aniu, dzięki wielkie. Robi wrażenie. Powtórzę za mężem, który tak zareagował, zobaczywszy to foto: " O kur...ści ". Właśnie taki teren mamy do obsadzenia! Powolutku będę dopytywać o szczegóły. Teraz nie, masz dużo ważniejsze sprawy, których Ci serdecznie gratuluję mimo próśb o niegratulowanie
Mala_Mi 08:19, 21 sie 2015

kasiek napisał(a)

Ech super porównanie, i choć nie wiem który raz wrzucasz takie fotki to zawsze robia wrażenie - bo po 100 stronach człowiek takiego widoku już nie pamięta. Niewiarygodne jak szybko zarasta ogród.

Dubel Babcia - hip hip hura! możesz juz odetchnąć, bo za chwile pary przy dwójce Ci braknie

Ogród nie zarasta..to foto jest po prostu z kwietnia.. widać wtedy jaki jest układ oczka.

Nowy Muminek jest wierną kopią starego Muminka... są identyczni.. jedna matryca