Dziękuję za oddane głosy Głosować można tylko raz. Szanse mamy marne..ale powalczyć warto..
Dla tych co jeszcze nie głosowali.. a mogą..
PLISSSSSSSSS
Kochani, nie trzeba się rejestrować, wystarczy kliknąć i zagłosować.. bardzo proszę o głosy na Macieja Rożka....... będę wdzięczna Syn moich przyjaciół.... prosi o głosy
Ale trzeba podlewać, bo inaczej zasychają.. ja miałam na słoneczku i były marne. Przeniosłam do półcienia i cienia.. i tam bez żadnych zabiegów rosną jak szalone..
Twoje są po prostu CUDNE... z całą rabatą... musiałam trochę cofnąć by je odnaleźć , ale warto było
W złym czasie (rodzinnie) rozpoczęłam przygodę z Ogrodowiskiem. Nie mam nie tyle czasu, co chęci na zaangażowanie, bo mnóstwo spraw siedzi mi na łbie. Ale do Ciebie Mała Wielka zaglądam na pocieszenie - dla mnie. Jakoś sprawiasz, że mi lepiej. Racjonalnie tego nie wytłumaczę.
Aaa głos oczywiście na tak.
Aniu, ja nie jestem chyba stara, bo zaledwie podwójna osiemnastka, a mam tak samo jak TY. Albo gorzej , ale czasem mama mnie wspiera I nie wiem, co mam o sobie myśleć. Zrezygnować z czegoś, ale z czego? Ogrodu, pracy, zainteresowań, zajęć dodatkowych dzieci... Chyba takie czasy chore nastały, po prostu... Wiek nie ma tu nic do rzeczy Zresztą nie metryka o wieku człowieka świadczy