Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 07:00, 27 cze 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Masz piękny dojrzały ogród Znalazłam nawet tę moją Veilchenblau. Zachwycił mnie pełnik. Będę zaglądać.

Dziękuję
Znalazłaś pisałam że ją mam a to dopiero dwa lata, aż się boję pomyśleć co będzie za kilka lat Pełnik już niestety przekwitł, deszcz obsypał mu płatki
mirkaka 07:04, 27 cze 2016

Rumianka napisał(a)
Ale masz tego dobra, że ho, ho...Nie wiadomo na co patrzeć, bo jedno piękniejsze od drugiego...

Ogród dojrzały to dobra w nim sporo Ale dopiero będąc na forum zaraziłam się kilkoma roślinkami, np taką werbeną patagońską. Wcześniej to bym na nią nie zwróciła nawet uwagi a teraz wysiała mi sama i będę miała za chwilę piękny łan Jeżówki to też robota forum.
mirkaka 07:11, 27 cze 2016

Anusia napisał(a)
Takiego przetacznika jeszcze nigdzie nie spotkałam, piękny.

Ja go dostałam od siostry, ona szuka różnych ciekawych bylin w sklepach internetowych. Szkoda tylko że nie kwitnie dłużej
mirkaka 07:15, 27 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Piękną masz tę rozplenicę. U mnie maciupcie sadzonki, chyba nie zdążą urosnąć do jesieni.

Ewa, szkoda że takie małe. Chyba siałaś później niż ja. Gdyby Ci nie zakwitły a moje tak to masz u mnie nasionka Ale na razie nie widać żeby cokolwiek wypuszczały. Może to jeszcze czas?
Ewa777 07:21, 27 cze 2016

mirkaka napisał(a)

Ewa, szkoda że takie małe. Chyba siałaś później niż ja. Gdyby Ci nie zakwitły a moje tak to masz u mnie nasionka Ale na razie nie widać żeby cokolwiek wypuszczały. Może to jeszcze czas?

To się piszę na nasionka w razie czego
Makusia 08:21, 27 cze 2016

Mirko, jestem dopiero na 25 stronie, ale już tu byłam u Ciebie- tyś królowa róż
Pewnie nie zostawiłam po sobie śladu, bo najpierw staram się przeczytać wątki, zanim się przywitam, ale wczoraj weszłam z zamiarem lektury i co ja patrzę- znany mi wątek
Doczytam do końca (z pisma obrazkowego nie można dowiedzieć się o kulkowaniu, ani o wapnie w glebie, a jedynie popodziwiać można)i jak będę już na bieżąco, to odezwę się ponownie
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny.
agnieszka_m 08:52, 27 cze 2016

Mireczko ale Ty nas zachwycasz jak nie RH to róże i wiele innych piękności i ta hortka ogrodowa wprost cudna
Kindzia 13:06, 27 cze 2016

Jaka Twoja Pastella pięknie różowa, moja bardzo blada w tym roku, teraz praktycznie biała...
Gardener27 18:31, 27 cze 2016

Dorodne te rozplenice Pegasus One na początku są takie skromne a potem jak się porządnie ukorzenią rosną jak szalone Ciekawe czy u Ciebie przeżyją wiosnę ? U mnie odbiła tylko jena sadzonka ale zima była wredna
Iwk4 21:22, 27 cze 2016

Mireczko, róże piękne. Podoba mi się Elfe, Ewa też ma , ale jakoś u mnie jej nie widzę. A szkoda ...
Dzięki za fotkę całej rabaty z różami, lubię takie fotki z perspektywy
Co to za rozplenica od Przemka? To jednoroczna? ładnie wygląda

Mirko, czy twoje hortensje ogrodowe kwitną co roku? Masz takie wypasione egzemplarze