mirkaka
17:29, 06 maj 2017
Kochani odpowiem zbiorowo
dziękuję za pochwały za trawnik, chyba za szybko się nim pochwaliłam, bo dzisiaj widzę że trawa zaczyna żółknąć, nie wiem dlaczego, nawóz jest, deszcz był, więc podlany a są miejsca gdzie trawa rośnie słabo
Na dodatek mam jakiegoś szkodnika, czy to kuna?
Robi w trawniku jakieś dziury, jakby coś z niego wygrzebywała i wyjadała. Zostawia też odchody. Myślę że mam w trawniku pędraki i ona może ich szuka?
Zbyszku dziękuję a dla Ciebie będę miała wkrótce zdjęcie Vandy z dwoma pędami kwiatowymi
Ewo- frezja nienawidzę go używać ale czasami nie mam siły pielić tych obwódek
Jolanko ja też Cię lubię
Ewa 777 a wiesz że rozplenica znów się o Ciebie pytała
Joku- Jolu cieszę się że już jesteś, ja też lubię taki porządek, tylko jak go utrzymać na długo
Gosiu to trik robienia zdjęcia z perspektywy, wierz mi że ja też mam placki po wertykulacji i pełno chwastów. Tak robię tym szpadelkiem półokrągłym.
Anusia każde wypociny są godne pokazania właśnie dlatego że to wypociny
Milka no ty to nie mów że Twój ogród nie jest z żurnala, zachwycam się nim bardzo często
tylko nie zawsze się wpisuję. Tak dorodnych roślin jak u Ciebie to trudno jeszcze gdziekolwiek spotkać 
Filomeno raz w roku może wyglądać jak perski
, potem już tylko susza i trawnik niknie w oczach
Mirelko mnie też było trudno wziąć się za nie, miał to robić eM, ale tyle miał innej roboooty
że w końcu sama zrobiłam 

dziękuję za pochwały za trawnik, chyba za szybko się nim pochwaliłam, bo dzisiaj widzę że trawa zaczyna żółknąć, nie wiem dlaczego, nawóz jest, deszcz był, więc podlany a są miejsca gdzie trawa rośnie słabo

Na dodatek mam jakiegoś szkodnika, czy to kuna?
Robi w trawniku jakieś dziury, jakby coś z niego wygrzebywała i wyjadała. Zostawia też odchody. Myślę że mam w trawniku pędraki i ona może ich szuka?
Zbyszku dziękuję a dla Ciebie będę miała wkrótce zdjęcie Vandy z dwoma pędami kwiatowymi

Ewo- frezja nienawidzę go używać ale czasami nie mam siły pielić tych obwódek

Jolanko ja też Cię lubię

Ewa 777 a wiesz że rozplenica znów się o Ciebie pytała

Joku- Jolu cieszę się że już jesteś, ja też lubię taki porządek, tylko jak go utrzymać na długo

Gosiu to trik robienia zdjęcia z perspektywy, wierz mi że ja też mam placki po wertykulacji i pełno chwastów. Tak robię tym szpadelkiem półokrągłym.
Anusia każde wypociny są godne pokazania właśnie dlatego że to wypociny

Milka no ty to nie mów że Twój ogród nie jest z żurnala, zachwycam się nim bardzo często

Filomeno raz w roku może wyglądać jak perski

Mirelko mnie też było trudno wziąć się za nie, miał to robić eM, ale tyle miał innej roboooty