malgorzata_s...
20:09, 26 mar 2015
Ludwiko wpadam z rewizytą Ja mam stary ogród i nie zrobiłam od razu ani nawodnienia ani oświetlenia. Teraz żałuję ale musiałam się dostosować do babci która ogrodem władała i wiele nie mogłam zmieniać. Teraz już ja rządzę i wycinam to i owo a część pokochałam i nie wyobrażam sobie aby to wyrzucić. Widzę u ciebie fajne zmiany. Ze szkółkami to jest tak. W Pisarzowicach opłaca się kupić tylko rododendrony, azalie i clematisy reszta droga bo nie ich i mały wybór.
Kapias , spory wybór, znośniejsze ceny. Najbliżej jednak masz do Koniora. Wpisz w google szkółka Konior tam jest mapka dojazdu. Uważam że tam i ceny fajniejsze a wybór podobny jak u Kapiasa Pozdrawiam
Kapias , spory wybór, znośniejsze ceny. Najbliżej jednak masz do Koniora. Wpisz w google szkółka Konior tam jest mapka dojazdu. Uważam że tam i ceny fajniejsze a wybór podobny jak u Kapiasa Pozdrawiam