Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Tess 10:38, 05 sie 2015

Ensata napisał(a)
Tess, ja i tak na zawał bede schodziła na mysl o rybach, ze je czaple zezra, kot, ze ktos nasypie za duzo zarcia itd. najchetniej bym nigdzie nie jechała

Jak to że ktoś nasypie za dużo żarcia? Moje koty mają stale suche żarcie w misce. Oglądałam kiedyś program, w którym specjalista twierdził, że kot, jak wie, że żarcie jest stale dostępne, je tylko tyle, żeby się najeść. A jak żarcia nie ma w misce na stąłe, to najada się potem za dużo.
To do Ciebie czaple przychodzą? Kiedyś pisałas o dzikach.. Gdzie Ty mieszkasz, Dziewczyno? W puszczy?
Pszczelarnia 10:40, 05 sie 2015

Promiennie i poliwęglanowo (jakaż technologia!) pozdrawiam, zaglądając do blue-sowego ogrodu.
siakowa 10:51, 05 sie 2015

masz takie ryby że ja tam bym sie o koty i czaple bała
lojalna_ 10:54, 05 sie 2015

To pole grackow to juz bym chciała zobaczyc to czekac trzeba! ....wymyslaczka z Ciebie niezła tyljo co Ty wszystko zas chcesz przenosic? Niech Cie raczka ......wez sie lepiej za pakowanie
jazzy 11:09, 05 sie 2015

Ensata napisał(a)
Ja mam Gracki do zadołowania,Matrone, o mamoo jak mozna tak nazwac roslinę i hochle, która znowu mi sie pewnie zrobi zółta z zielonej.

A gdzie matrone kupowałaś?
W ogóle to skrobię do Ciebie mesydż na priv
Ensata 11:29, 05 sie 2015

Noz Tess))))) hahahahahha, moje ryby nakarmi suchym. One maja róże jedzenie, na masę, na kolor, na dietę))))) Koty mają non-stop zarcie w misce

Amelia, apage!!! toz mi powiedziałaś
Pszczółka, no u mnie jak zwykle gadanie zamiast fot, nadrobie jak bede miała co pokazywac
Jazzy, napisałam, szybiutko kupuj
puszeczka 11:30, 05 sie 2015

Pięknie się prezentuje Twój taras
Ensata 11:34, 05 sie 2015

Puszeczka, dziekuję
Jazzy, na szybko pa, trzmielina srednia, ale matrona zacna
Tess 11:35, 05 sie 2015

A, nauka czytania mi się kłania. Cały czas było o rybach, o kocie tylko, że je zje
lojalna_ 11:46, 05 sie 2015

Ensata napisał(a)
Kacha, ale nie ma innego wyjscia, uwierz, przerabiałam, a poliweglan lity! bo ja mam lity, o przepuszczalnosci jak szkło światła i zabezpieczony uv jest niewidoczny praktycznie, no chyba ze Ci porysują. Pamiętaj tylko o spadku, obrobieniu góry tam gdzie ma kontakt ze ścianą, no i o tym, ze woda z niego gdzes bedzie spływała. Komfort siedzenia na tarasie, gdy pada, mistrzostwo swiata. Ja zakłądam jeszcze promiennik na scianę, tak, ze nawet pozna jesienia jest ciepło

Zainteresowana fest jestem ale kazde zdanie z osobna trawie i trudno mi sie przysfaja ten zargon budowlany , zas masz jeden doktorat wiecej

Poliweglan lity lece do gugla