Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Kasia_CS 21:27, 19 paź 2018

cudowne te Twoje okolice - zarówno po 20, jaki 30 minutach chyba bym się przekonała szybciej do jazdy rowerwem, za którą nie przepadam
Gruszka_na_w... 21:30, 19 paź 2018

Malutki Jasiek pod lasem wygląda uroczo. W naszych lasach tak sucho, że nawet muchomory są rarytasem. I las, i rozlewisko- piękne miejsce.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
edi75 21:34, 19 paź 2018

Zajrzałam do Ciebie za namową Toszki... Chciałam zobaczy jak rozwiazujesz problem z budynkiem sąsiadów.. Czytam że wybrałaś serby.. Ja mam podobny problem.. Chcę się odsłonić przed sąsiadami
AgataP 21:45, 19 paź 2018

Piękne otoczenie masz Aniu. Super, że rowerowo mozesz poszaleć. Pozdrawiam Cię serdecznie.
AnnaCh 22:13, 19 paź 2018

Kasiu, nie jeździłam rowerem wieki, a w tym roku chyba wszelkie rekordy życiowe pobiłam. Bardzo to polubiłam W zeszły weekend np. pyknęliśmy 70 km w trzy dni

Haniu
, u mnie tez sucho, ale nasze lasy są w mchach i chaszczach i tam się znajdują grzyby. W środę pojechaliśmy z M na chwilę za dom, zatrzymaliśmy się na chwilę i w promieniu 10, może 15 metrów od rowerów te dwie torby sobie rosły Suszą się, pachnie mi w domu grzybami A Jasio swojemu misiowi Stefanowi tłumaczył, że będziemy mieli zupę grzybową w Święta

Edyta
, witam u mnie
Tu masz moje serby już posadzone

Agatko, również pozdrawiam Podglądam cichcem co u Ciebie
Margerytka40 22:21, 19 paź 2018

Kiedyś nałogowo ježdziłam na rowerze, teraz jakoś poszedł w zapomnienie. Takie rajdy w tak pięknych okolicznościach przyrody super
Bogdzia 15:39, 20 paź 2018

Pooglądałam piekne widoki, fajnie miec takie cuda w zasiegu ręki. Jazde rowerem uwielbiam ale coraz mniej mam czasu.Pozdrówka Aniu.
ryska 19:22, 01 lis 2018

Aniu pozdrawiam bardzo gorąco.
Aleśmy miały szybkie spotkanie na pasach pośród aut i masy ludzi
Niesamowite... buziaki
AnnaCh 22:16, 18 lis 2018

Och, znowu jestem w niedoczasie
Dni mi uciekają, w pracy młyn, M chory i nie za bardzo wiadomo co mu jest. Gotuję aktualnie papki jak dla niemowlaka
Ogród leży odłogiem, dziś starałam się zadołować choć część doniczek, tulipany nie wsadzone... Ech... życie.

Asiu, na rower trochę się pogoda skiepściła, ale w poprzedni weekend byłam w równie pięknych okolicznościach przyrody, pod Babią Górą znowu

Bogdziu, chyba w dzisiejszych czasach jakoś wczystkim dni się kurczą niestety...

Reniu, odpozdrawiam
Spotkanie bardzo szybkie, powiedziałabym nawet przelotne, ale miło było zobaczyć Twoją buźkę
sylwia_slomc... 22:24, 18 lis 2018

Czytam o chorobach Biedny