Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

L00zak 08:56, 07 lis 2015

Oooo chwilkę mnie nie było, a tu takie dyskusje
Warzywka, tańce, wymiary hehehe
Macham Aniu
waldek727 09:04, 07 lis 2015

Michał.
Wszystko co się zaczyna robić, to trzeba najpierw zwymiarować.
L00zak 09:07, 07 lis 2015

waldek727 napisał(a)
Michał.

Dokładnie Waldku, miło Cię spotkać znowu
Te wymiary to mmmhhmama
Nie mówiąc o tańcu, który podlinkowałeś
Karol99 20:28, 07 lis 2015

pozdrowienia zostawiam
paula23 20:38, 07 lis 2015

Rumianka napisał(a)
Aneczko, mam do Ciebie prośbę, naucz mnie jak cytować kilka postów na raz i odpowiadając jednocześnie. Widzę u Ciebie taki sposób na str. 333. Napisz u mnie, żebym tego nie zgubiła. Sama nie mogę dojść jak to zrobić, dopomóż koleżance...

frezja napisał(a)

to coś dla mnie też)

Ja Wam dziewczyny wytłumaczę
Bierzesz pierwszą wypowiedź cytuj -kopiujesz całość i wklejasz do notatnika potem kolejne cytujesz,kopiujesz i wklejasz do notatnika, w notatniku odpisujesz na każdą wypowiedzią, całość kopiujesz i wklejasz na forum w jednym poście

Haha nie wiem czy da się inaczej ale ja tak robię, na innym forum na jakim piszę jest opcja wielocytuj ale tu chyba nie ma...

Aniu mniej stresów mówisz, jakoś w to nie wierze ale kurcze kiedyś gdzieś słyszałam o sposobie na uspokajanie się... usiądź wygodnie, oddychaj głęboko, złóż palec wskazujący z kciukiem w kółeczko unieś dłonie na wysokość głowy wyobraź sobie szum wody,jeziorko i powtarzaj sobie "JESTEM KWIATEM LOTOSU NA TAFLI JEZIORA" nie sprawdzałam ale może działa Hahaha z za to liczyć w myślach do 10 i głęboko oddychać (wyłączając słuch) już mi się zdarzyło jak mnie mały do szału doprowadzał

AnnaCh 22:08, 11 lis 2015

olga80 napisał(a)
Oj tych dymów współczuję u nas teraz spokój ale jak sąsiedzi się wprowadzili to po poprzedniej właścicielce mieli hałdy śmieci i palili je nocami przez chyba miesiąc smród niesamowity.Kiedyś obudził mnie w nocy bo okno w sypialni było otwarte latałam po domu jak głupia bo gumą było czuć myślałam, że kable nam się palą.
Olga, zabić to mało. Ja nie wiem, że tacy ludzie nie rozumieją, że najbardziej trują swoje najbliższe otoczenie, a tym samym siebie.

Mysza napisał(a)
Aniu buziaczki zostawiam
Gosia, przepraszam, że dopiero dziś, dziękuję za buziaki i Tobie też przesyłam

Rumianka napisał(a)
Aneczko, mam do Ciebie prośbę, naucz mnie jak cytować kilka postów na raz i odpowiadając jednocześnie. Widzę u Ciebie taki sposób na str. 333. Napisz u mnie, żebym tego nie zgubiła. Sama nie mogę dojść jak to zrobić, dopomóż koleżance...
Elisko, przepraszam, że dopiero dziś, ale czasu mi brakuje. Widzę, że już Paula pomogła. Ja robię to jeszcze trochę inaczej, bez użycia notatnika. Klikam przy jednym poście cytuj, kopiuję tę formułę i wklejam tyle razy ile wypowiedzi chcę cytować, a potem zmieniam ręcznie nicki i kopiuję wypowiedzi.

iwka napisał(a)
moja dalsza sąsiadka była zawsze zdania, że po co oddawać jak da się spalić, i tak sobie popalała różne plastiki, od reklamówek przez butelki i inne grubsze plasticzki aż ubiegłej jesieni, jak zaczęli grzać dym zaczął się po chałupie rozchodzić, okazało się że komin był tak zalepiony, że mieli straszny problem, żeby to potem ogarnąć teraz już nie smrodzi
Iwonka, też kiedyś słyszałam o takim przypadku, podobno masakrycznie takie plastiki komin oblepiają.

frezja napisał(a)
to coś dla mnie też
Ewo, odpowiedziałam wyżej Pozdrawiam

L00zak napisał(a)
Oooo chwilkę mnie nie było, a tu takie dyskusje
Warzywka, tańce, wymiary hehehe
Macham Aniu
Michał, odmachuję

waldek727 napisał(a)
Michał.
Waldek, dziwne myśli mi przyszły do głowy, bo o moich wymiarach była mowa Czyżby posąg?

L00zak napisał(a)
Dokładnie Waldku, miło Cię spotkać znowu
Te wymiary to mmmhhmama
Nie mówiąc o tańcu, który podlinkowałeś
Taniec, miodzio

Karol99 napisał(a)
pozdrowienia zostawiam
Karol, miło, że do mnie zajrzałeś

paula23 napisał(a)
Aniu mniej stresów mówisz, jakoś w to nie wierze ale kurcze kiedyś gdzieś słyszałam o sposobie na uspokajanie się... usiądź wygodnie, oddychaj głęboko, złóż palec wskazujący z kciukiem w kółeczko unieś dłonie na wysokość głowy wyobraź sobie szum wody,jeziorko i powtarzaj sobie "JESTEM KWIATEM LOTOSU NA TAFLI JEZIORA" nie sprawdzałam ale może działa Hahaha z za to liczyć w myślach do 10 i głęboko oddychać (wyłączając słuch) już mi się zdarzyło jak mnie mały do szału doprowadzał
Paula, a kto by miał czas na kwiat lotosu? W tym czasie jak ja bym się wyciszała, to Jasio by mi znowu coś poprzewracał do góry nogami
AnnaCh 22:20, 11 lis 2015

Kochani, czasu mam mało ostatnio i mało piszę, ale odwiedzam Wasze wątki codziennie W pracy mam straszny sajgon ostatnio i trochę papierów zabieram do domu, niby pracy więcej, ale i tak jestem zadowolona ze zmiany, bo robię coś co mnie osobiście rozwija, dużo się uczę i robię coś na co ktoś czeka hahaha na moją decyzję
A dziś u mnie były pierogi z jarmużem z przepisu wklejonego kilka stron wcześniej, tyko zamiast dyni dałam cukinie i tylko ją zmiksowałam, jarmuż i kasza były w całości Powiem Wam, że bardzo dobre, polecam i wege, można na wigilię też zrobić

Pomoc miałam oczywiście najlepszą na świecie

Poszliśmy też na spacer, a M zaczął rozwozić kamień na podjazd

A, no i jak zawsze był z nami miś No i jak zawsze Jasio musiał z bardzo bliska zbadać czy wszystko z samochodem tatusia w porządku Jak każdy facet uwielbia samochody
agnieszka_m 06:29, 12 lis 2015

Taki pomocnik w kuchni to skarb ile radości
kamila66 08:05, 12 lis 2015

Pracowite pszczółeczki z Was
Anusia 08:15, 12 lis 2015

Ania wiata pięknie się prezentuje, wcześniej już to pisałam ale na tym zdjęciu jeszcze bardziej to widać. Pracy jak zawsze nie brakuje.