Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Agatek 09:25, 09 gru 2015

Macham na razie
nadrobię zaległości przy odrobinie wolnego czasu
ag_zie 14:19, 09 gru 2015

Aniu, dzięki za polecenie sprzętu Mikołaj uznał że byłam grzeczna i takie cudo dostałam
Pierwsze sprzątanie już zrobione i rzeczywiście głowa boli jak zobaczyłam jak wygląda woda "po"
lojalna_ 14:22, 09 gru 2015

Rozkwit wszędzie szaleństwo pogodowe buzka
dusiaka 15:13, 09 gru 2015

Aniu, ilekroć zaglądam do Twojego ogrodu, zastaję ład i porządek.
Kiedy Ty znajdujesz czas na pracę w ogródku, w domu, i na produkcję tych cudnych bombek?
frezja 19:41, 09 gru 2015

ag_zie napisał(a)
Aniu, dzięki za polecenie sprzętu Mikołaj uznał że byłam grzeczna i takie cudo dostałam
Pierwsze sprzątanie już zrobione i rzeczywiście głowa boli jak zobaczyłam jak wygląda woda "po"

pochwalcie się sprzętem
AnnaCh 20:09, 09 gru 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
Dużo roślin już puszcza np. bez ma juz takie paki
Agnieszko, u mnie bez też ma duże pąki, ale odkąd pamiętam u teściowej taki był zawsze jesienią. Jak Renia pisała, one chyba tak mają

ryska napisał(a)
Lilaki ( jeśli o nie chodzi) w ubiegłym roku też miały o tej porze roku pąki. Dobrze pamiętam, bo wstawiałam zdjęcie u siebie.
Te zwykłe rozchodniki olbrzymie mam od bardzo dawna i co roku mają małe pączki już późną jesienią. Ani jedne ani drugie nie marzną nawet w mega zimę, więc pewnie taka ich natura
Aniu buziaki zostawiam
No to mnie Reniu pocieszyłaś z tymi rozchodnikami Te moje to też olbrzymie, białe "Star Dust".
Pozdrowionka

frezja napisał(a)
u mnie bez tez szaleje
Czyli wszędzie to samo

Agatek napisał(a)
Macham na razie
nadrobię zaległości przy odrobinie wolnego czasu
Agatki, miło Cię widzieć

ag_zie napisał(a)
Agnieszko cieszę się, że się podoba Woda faktycznie straszna za pierwszym razem, ale zauważyłam, że przy regularnym sprzątaniu później już jest lepiej. I jak dla mnie dłużej czysto jest w domu Ja w piątek jadę sobie kupić myjkę do okien, też dziewczyny na forum polecały. Trzeba sobie w końcu życie ułatwiać

lojalna_ napisał(a)
Rozkwit wszędzie szaleństwo pogodowe buzka
Jolu, witaj u mnie, przyznaję, że zaglądam czasem do Ciebie, tylko śladu jeszcze nie zostawiłam Wpadaj częściej

dusiaka napisał(a)
Aniu, ilekroć zaglądam do Twojego ogrodu, zastaję ład i porządek.
Kiedy Ty znajdujesz czas na pracę w ogródku, w domu, i na produkcję tych cudnych bombek?
Aniu, po którym Ty ogrodzie chodzisz? Bo chyba nie u mnie? Ład i porządek? Nie chcesz widzieć jak wygląda większa część mojego ogrodu
A bombki z zeszłego roku

frezja napisał(a)
pochwalcie się sprzętem
Ewo, chodziło o odkurzacz, nie wiem czy ciągle chcesz zobaczyć Nic ogrodowego
lojalna_ 20:11, 09 gru 2015

Piekne miejsce u Ciebie gdybym nie brak czasu siedzialabym caly dzien ...milego wieczorku
frezja 20:28, 09 gru 2015

AnnaCh napisał(a)

Ewo, chodziło o odkurzacz, nie wiem czy ciągle chcesz zobaczyć Nic ogrodowego

Myślałam,że testujecie mop elektryczny parowy...bo się tak zastanawiam nad takim;odkurzacz mam wodny Bora..może o nim rozprawiacie ??
ag_zie 21:06, 09 gru 2015

frezja napisał(a)

Myślałam,że testujecie mop elektryczny parowy...bo się tak zastanawiam nad takim;odkurzacz mam wodny Bora..może o nim rozprawiacie ??

właśnie taki nabyłam u nas alergie w domu na roztocza i walkę z nimi rozpoczęłam
frezja 21:12, 09 gru 2015

ag_zie napisał(a)

właśnie taki nabyłam u nas alergie w domu na roztocza i walkę z nimi rozpoczęłam

Mam od dwóch lat i jestem zadowolona..pamiętaj o wylewaniu wody po skończonej pracy;zdarzyło się kiedyś,że ktoś zapomniał i zassał tak,że nie sposób było rozłożyć go...musiałam wydzwaniać do producenta i sposób znam jakby coś.

Ponoć filtr trzeba wymieniać raz na rok...tylko nigdzie dostać go nie można.