Aniu, dzięki za polecenie sprzętu Mikołaj uznał że byłam grzeczna i takie cudo dostałam
Pierwsze sprzątanie już zrobione i rzeczywiście głowa boli jak zobaczyłam jak wygląda woda "po"
Aniu, ilekroć zaglądam do Twojego ogrodu, zastaję ład i porządek.
Kiedy Ty znajdujesz czas na pracę w ogródku, w domu, i na produkcję tych cudnych bombek?
Agnieszko, u mnie bez też ma duże pąki, ale odkąd pamiętam u teściowej taki był zawsze jesienią. Jak Renia pisała, one chyba tak mają
No to mnie Reniu pocieszyłaś z tymi rozchodnikami Te moje to też olbrzymie, białe "Star Dust".
Pozdrowionka
Czyli wszędzie to samo
Agatki, miło Cię widzieć
Agnieszko cieszę się, że się podoba Woda faktycznie straszna za pierwszym razem, ale zauważyłam, że przy regularnym sprzątaniu później już jest lepiej. I jak dla mnie dłużej czysto jest w domu Ja w piątek jadę sobie kupić myjkę do okien, też dziewczyny na forum polecały. Trzeba sobie w końcu życie ułatwiać
Jolu, witaj u mnie, przyznaję, że zaglądam czasem do Ciebie, tylko śladu jeszcze nie zostawiłam Wpadaj częściej
Aniu, po którym Ty ogrodzie chodzisz? Bo chyba nie u mnie? Ład i porządek? Nie chcesz widzieć jak wygląda większa część mojego ogrodu
A bombki z zeszłego roku
Ewo, chodziło o odkurzacz, nie wiem czy ciągle chcesz zobaczyć Nic ogrodowego
Mam od dwóch lat i jestem zadowolona..pamiętaj o wylewaniu wody po skończonej pracy;zdarzyło się kiedyś,że ktoś zapomniał i zassał tak,że nie sposób było rozłożyć go...musiałam wydzwaniać do producenta i sposób znam jakby coś.
Ponoć filtr trzeba wymieniać raz na rok...tylko nigdzie dostać go nie można.