Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

iwka 09:22, 10 gru 2015

szefowa ostatnio mówiła, że zima nadchodzi oby
anabuko1 19:48, 10 gru 2015

Pogoda jest niepokojąca.Lepiej nich zima przychodzi
AnnaCh 08:28, 11 gru 2015

iwka napisał(a)
szefowa ostatnio mówiła, że zima nadchodzi oby
No na razie nie widać, w prognozach do 26 grudnia zimy nie ma. W sumie to nie lubię, ale na święta mogłaby być.

anabuko1 napisał(a)
Pogoda jest niepokojąca.Lepiej nich zima przychodzi
Ostatnio się trochę poprzestawiały pory roku, zima zwykle jak jest to w nowym roku, nie ma typowego dla Polski przedwiośnia
Anda 08:32, 11 gru 2015

Hej Aniu, witam się rownież oficjalnie w Twoim wątku Bardzo fajnie już działasz w ogrodzie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AnnaCh 08:38, 11 gru 2015

Anda napisał(a)
Hej Aniu, witam się rownież oficjalnie w Twoim wątku Bardzo fajnie już działasz w ogrodzie
Witaj Ewo Cieszę się, że jesteś. Działam bardzo powoli, bo brakuje mi czasu i kasy, ale zawsze coś do przodu. Teraz mimo ładnej pogody niewiele się dzieje, bo jak wracam do domu, to już ciemno Może jutro coś porobię, ale znowu jutro ma padać.
Anda 08:42, 11 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Witaj Ewo Cieszę się, że jesteś. Działam bardzo powoli, bo brakuje mi czasu i kasy, ale zawsze coś do przodu. Teraz mimo ładnej pogody niewiele się dzieje, bo jak wracam do domu, to już ciemno Może jutro coś porobię, ale znowu jutro ma padać.

A co Ty tak zimą chcesz jeszcze robić w ogrodzie?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AnnaCh 09:01, 11 gru 2015

Anda napisał(a)
A co Ty tak zimą chcesz jeszcze robić w ogrodzie?
A choćby darń pod rabaty pozrywać Na wiosnę będzie jak znalazł, tylko sadzić
Anda 09:09, 11 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
A choćby darń pod rabaty pozrywać Na wiosnę będzie jak znalazł, tylko sadzić

Fakt. Nawet tez chciałam. Potem się rozmyslilam, bo stwierdziłam, ze tak blisko okna tarasowego rozgrzebana gola ziemia będzie brzydko wyglądać. Dlatego robię to dopiero wiosna. Jednak dla roślin i ziemi przygotowanie takiej rabaty teraz byłoby na pewno lepsze Tak wiec życzę ładnej pogody, żebyś jednak mogła ta rabatę przygotować
Kawa 09:19, 11 gru 2015

no mnie nikt już na to zimno nie wygoni do ogródka chociaż można by dużo jeszcze zrobić
ale zimno mi coś okrutnie ostatnio
no wracam to ciemno już jest
zresztą teraz po pracy ciągle coś praktycznie wracam do domu o 19
iwka 09:24, 11 gru 2015

ja codziennie przelecę się po moich rabatkach, nic nie robię ale chociaż do suchych hortensji zagadam