Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

agnieszka_m 10:14, 11 gru 2015

iwka napisał(a)
ja codziennie przelecę się po moich rabatkach, nic nie robię ale chociaż do suchych hortensji zagadam

to tak jak ja też zaglądnę codziennie
AnnaCh 22:06, 11 gru 2015

Anda napisał(a)
Fakt. Nawet tez chciałam. Potem się rozmyslilam, bo stwierdziłam, ze tak blisko okna tarasowego rozgrzebana gola ziemia będzie brzydko wyglądać. Dlatego robię to dopiero wiosna. Jednak dla roślin i ziemi przygotowanie takiej rabaty teraz byłoby na pewno lepsze Tak wiec życzę ładnej pogody, żebyś jednak mogła ta rabatę przygotować
Ewa, u mnie goła ziemia na samym froncie, przed domem, więc mnie takie rzeczy nie zrażają

Kawa napisał(a)
no mnie nikt już na to zimno nie wygoni do ogródka chociaż można by dużo jeszcze zrobić
ale zimno mi coś okrutnie ostatnio
no wracam to ciemno już jest
zresztą teraz po pracy ciągle coś praktycznie wracam do domu o 19
No ja po pracy biegnę na złamanie karku do domu, bo tata mój sam jest z Jasiem w domu, mamusia wyjechała do sanatorium.

iwka napisał(a)
ja codziennie przelecę się po moich rabatkach, nic nie robię ale chociaż do suchych hortensji zagadam
Iwka, ja nie zaglądam do moich rabatek, bo jak wracam, to już ciemno Byle do Świąt, później to już dnia przybywa

agnieszka_malysa napisał(a)
to tak jak ja też zaglądnę codziennie
Zazdroszczę
Warmia 22:08, 11 gru 2015

Cześć Anuś
AnnaCh 22:21, 11 gru 2015

Dzisiejszy poranny widok z kuchni
Troszkę przymroziło.

No i kupiłam Wygląda na to, że spisuje się dobrze i bardzo ułatwi mi pracę Zobaczę jeszcze jak wygląda to co dziś przemyłam po ciemku, jutro rano. Chyba nie ma za bardzo smug i szybko idzie. Okno u Jasia w przyszłym pokoju umyłam połowę, dla porównania
AnnaCh 22:22, 11 gru 2015

Warmia napisał(a)
Cześć Anuś
Cześć Martusiu
frezja 22:55, 11 gru 2015

AnnaCh napisał(a)

opisz bliżej

Warmia 23:00, 11 gru 2015

Właśnie, na jakiej zasadzie to działa?
frezja 23:05, 11 gru 2015

Warmia napisał(a)
Właśnie, na jakiej zasadzie to działa?

wygląda na to,że wlewa tam płyn;czyżby to Karcher ??
AnnaCh 23:09, 11 gru 2015

Ewo, Marto, to Karcher WV Classic. Masz taki spryskiwacz z padem z mikrofibry, spryskujesz szybę, lustro, płytki w łazience, (ja osobiście umyłam też lakierowane płytki w kuchni i akwarium ) rozcierasz tą mikrofibrą i ściągasz tą żółtą elektryczną ściągaczką Nic się nie chlapie, wygląda na to, że nie ma smug, tylko trzeba wziąć ręcznik papierowy i dla pełnego WOW przelecieć przy ramie dookoła, bardzo szybko się myje okna, nawet jak trzeba tym ręcznikiem zebrać resztkę płynu. Wygląda na to, że cały dom opękam w jedno popołudnie
Warmia 23:10, 11 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Ewo, Marto, to Karcher WV Classic. Masz taki spryskiwacz z padem z mikrofibry, spryskujesz szybę, lustro, płytki w łazience, (ja osobiście umyłam też lakierowane płytki w kuchni i akwarium ) rozcierasz tą mikrofibrą i ściągasz tą żółtą elektryczną ściągaczką Nic się nie chlapie, wygląda na to, że nie ma smug, tylko trzeba wziąć ręcznik papierowy i dla pełnego WOW przelecieć przy ramie dookoła, bardzo szybko się myje okna, nawet jak trzeba tym ręcznikiem zebrać resztkę płynu. Wygląda na to, że cały dom opękam w jedno popołudnie

a po wiela takie cudo?