Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AgataP 17:09, 21 mar 2016

Aż sama zajrzałam na podanego linka, kurna Ania, sama robiłaś klosze tudzież abażurki na lampy?
omelka1 18:54, 21 mar 2016

Wysiewy zobaczyłam ,nowe nasadzenie również ale zające mnie powaliły.W przyszłym roku muszę je mieć.
Dominika11 19:14, 21 mar 2016

fajna
anbu 19:49, 21 mar 2016

Aniu bardzo fajne masz te stokroty w tym mchu Też muszę się wybrać i zakupić.
AnnaCh 22:34, 21 mar 2016

Agatko, oplułam monitor Nie abażurki, tylko bombki pod nimi robiłam Lampy kupiłam w Obi, tanie były i mi pasowały, tu są dwie pojedyncze, nad stołem mam potrójne, nad sofą podwójne. Mam jeszcze w wiatrołapie z tego samego tylko kulkę

Agatko
-Omelko, koniecznie musisz zrobić zajączki

Dominika
, bardzo lubię, bo jest energetyczna strasznie

Aniu, nawet te przemarznięte w doniczce dziś wypuściły jednego kwiatuszka
tulucy 22:37, 21 mar 2016

U mnie przed płotem też "miastowy" kawałek, ale żeby nie mieć psiej toalety, musimy sami dbać, kiedyś były babci kwiatki, ale to pielenie, podlewanie i zapory na psy non stop potrzebne. Wsadziłam tawuły, gęsto, psy nie lubią włazić, bo je kłuje, a ja muszę tylko 2 razy przyciąć w roku. Spokój jest. Chociaż myślałam,coby tam jakiegoś drzewka nie wsadzić, kolumnowego. Kilka by weszło, złamało monotonię.
AnnaCh 22:49, 21 mar 2016

Łucjo, ja mam 5 metrów od siatki do ulicy, dziś wróciłam już późno i nie zdążyłam zrobić zdjęcia.
Po Świętach musimy zrobić parkingi, to zostanie 2,5 metra trawy i 2,5 metra parkingu i tak myślałam sobie kiedyś, żeby przy tych parkingach właśnie posadzić pasy tawuł, żeby nie było tak szaro i kamienisto Ale najpierw muszę się zająć tym co mam u siebie, czyli wiecznym bajzlem, gliną i brakiem czasu
kasja83 07:46, 22 mar 2016

Hej Aniu-dzień dobry w ten brzydki dzień. Widzę, że działaniami wymykasz się już poza granice działki-przynajmniej w planach, tak?
AnnaCh 08:16, 22 mar 2016

Kasiu hej, hej W planach bardzo odległych jeżeli chodzi o roślinki, bo właśnie przed chwilą przywieźli kostkę i leży tu gdzie ta folia na prawo od chodnika.

Zdjęcie poglądowe dla Mirelki, kiepskie, bo barierka gra główny plan, ale na szybko, rano robiłam.
MirellaB 08:25, 22 mar 2016

Aaaaaa teraz rozumię. Dziękuję za zdjęcie To raczej mało spotykane, żeby chodnik kłaść poza swoją posesją. A jak miasto jakieś prace tam będzie robić nie wiem chodnik, pas dla rowerów to co rozwalą Wam ładny chodniczek?