Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

zbigniew_gazda 16:13, 30 maj 2016

Aniu no podejrzewałem że z Ciebie super laska ale że aż taka? - podstawa: relacja z ogrodu Bogdzi. Za dużo roślin każda z innej parafii to też nie jest dobrze (patrz dekalog Szefowej). Wstawię Ci fotkę z ogrodu romantycznego (wiesz skąd). Cały środek wypełniony hortensjami Limelight). Jutro wywalę tę fotkę aby nie zaśmiecać.

frezja 16:15, 30 maj 2016

Uuuu...ale komplementy Zbysiu prawi )
frezja 16:15, 30 maj 2016

Uuuu...ale komplementy Zbysiu prawi ) i nie są bezpodstawne...oparte na faktach
AnnaCh 19:29, 30 maj 2016

Amelka, jarmuż bardzo zdrowy

Kamila,
zobaczę, pomierzę wszystko, choć na chwilę obecną odechciało mi się wszystkiego

Zbyszku, dziękuję za komplementy
Nie usuwaj zdjęcia, pięknie jest może kiedyś pojadę A rabata widzisz w sumie podobna do mojej, u mnie też jest obwódka z jednego gatunku W środku limki i jeżówki. Znam dekalog Danusi, ale życie idzie swoim torem

Ewa, ale mi słodzicie

A teraz Wam pokażę, było tak pięknie, trawka rosła, stipa też, nawet chyba mi się udało lawendę ukorzenić

AnnaCh 19:33, 30 maj 2016

A teraz jest tak, że mi ręce opadają, odechciało mi się, najgorsze, że ciągle leje. Kompost z ziarenkami trawy mam w kamyczkach przy ulicy
Płakać mi się normalnie chce, a znowu zaczyna lać tak ostro
Anda 19:44, 30 maj 2016

Ojej Aniu, ale Ci współczuję. Masakra. Jak to jest możliwe, że u Was sie tyle wody zbiera? Nie ma odpływu, studzienek na ulicy?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Zana 19:55, 30 maj 2016

Boosze u Ciebie też wszystko pływa! Przed chwilą byłam u Oli/Babki i ona też ma staw dla ryb.
anna_t 20:07, 30 maj 2016

współczuję! rzeczywiście masz glinę...
AgataP 20:09, 30 maj 2016

Anka ja pierdziu, już nie wiadomo z czego się cieszyć czy pada obficie czy nie pada w ogóle
U mnie piasek więc wsiąka szybko nawet kałuż nie ma
AnnaCh 20:09, 30 maj 2016

Ewa, no nie ma Cud, że w ogóle zrobili nam jakąkolwiek ulicę, bo jeszcze 3 lata temu to dopiero był koszmar... Na dodatek w lesie jest górka, wszystko pięknie płynie na nas.

Anula,
nie przeżywałabym tak gdyby była już tam ta trawa, spłynęłoby i tyle, a tak moja praca poszła na marne

Ania,
no mam, mówiłam przecież

Agata
, taka ulewa była może 10 minut, w ciągu trzech wszystko znalazło się pod wodą Teraz będę miała wyrastającą trawę wszędzie.