MirellaB
09:52, 31 maj 2016
Ania mnie już trawa w kamyczkach nie denerwuje. Zawsze albo deszcz albo wiatr robi mi takie psikusy i trawa jest tam gdzie być nie powinna. Tyle razy tak mam, że przyzwyczaiłam się do skubania na kolanach. Daj jej podrosnąć - łatwiej się wyrywa. Teraz czekam, aż po dosiewce trawnika wywiana trawa na rabacie igiełkowej podrośnie i znowu będę skubać.
Nie wiedziałam, że z tym ciastem chodzi o kolor
O jaśminowcu przeczytałam, ale kiepsko zrozumiałam
Dowiedziałam się natomiast, że on zakwita na dwuletnich pędach. Teraz to jasna sprawa z jakiego powodu u mnie nigdy nie kwitnie - bo jest cięty kilka razy do roku. Nie wiem co z nim zrobić, bo jak nie będę cięła to wielki krzaczor jest, a jak tnę to nie kwitnie
Chyba go na rabatę developerska dam na kolejnym etapie, tam będzie ładnie rósł 
Piszesz, że ML za małe do limek? Może i masz rację, kurka mogłam też gracki posadzić, ale ja mam tak trochę z boku to może jednak będzie ok
Nie wiedziałam, że z tym ciastem chodzi o kolor

O jaśminowcu przeczytałam, ale kiepsko zrozumiałam

Dowiedziałam się natomiast, że on zakwita na dwuletnich pędach. Teraz to jasna sprawa z jakiego powodu u mnie nigdy nie kwitnie - bo jest cięty kilka razy do roku. Nie wiem co z nim zrobić, bo jak nie będę cięła to wielki krzaczor jest, a jak tnę to nie kwitnie

Piszesz, że ML za małe do limek? Może i masz rację, kurka mogłam też gracki posadzić, ale ja mam tak trochę z boku to może jednak będzie ok