Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AsiaK_Z 20:16, 30 maj 2016

Słów brak Aniu
Pluszakowa 20:24, 30 maj 2016

Najgorsze są te rzeczy wobec których jesteśmy bezsilni. Może straty będą mniejsze niż się teraz wydaje.
20:46, 30 maj 2016
deszczu każdy chce ...ulewy nikt!

wreszcie do ciebie dotarłam ...mechowa pani

i od razu się powymądrzam) no tak już mam

nie wiem kto ci doradził tutaj takie figury robic ...ale ja tam bym to szybko demontowała... i albo rabate na prosto do zurawek pociągnąć ...albo na całości zaplanować bez trawy

ten dziwny "wypierdek" przy kółku pod drzewem do koszenia bedzie koszmarem ( nie wiem czy kosiarka jakas ci sie tam zmieści?

przemyśl to ...i rozmachu wiecej nabierz z tymi rabatami ....z drugiej strony tez jak dla mnie za wąsko.

PS. rabaty łatwiej utrzymac niz trawnik - dwa pierwsze sezony sa trudne bo trzeba plewic bo roślinki maciupkie...ale potem juz z górki

na poczatku sama robiłam półmetrowej szerokości rabaty i sie zastanawialam co ja tam wsadze ...a teraz 4m szerokie i sie zastanawiam czy nie za wasko
Pluszakowa 21:17, 30 maj 2016

Potwierdzam trawnik należy ograniczyć do minimum. U siebie planuje tylko kawałek i nie kilka małych skrawków tylko w kęsie. Koszenie takich małych odcinków to mega dużo czasu i pracy.

Zapytam się jeszcze o twoja ścieżkę bardzo mi się podoba takie zestawienie, ale jak patrzyłam to płytki i kostki mają różną wysokość. Czy tobie udało się kupić o takich samych parametrach?
Warmia 21:21, 30 maj 2016

Niezłe oberwanie chmury miałaś Nie zazdroszczę. Deszcz potrzebny, ale bez przesady.
iwka 21:37, 30 maj 2016

uuu Aniu trzymam kciuki żeby jutro było lepiej
Kawa 21:40, 30 maj 2016

Aniu o kurde nie wiem co powiedzieć. Przykro mi bardzo szkoda tego wszystkiego.
Bogdzia 21:43, 30 maj 2016

Fakt ze trawka mogła się przedostac tam gdzie sie jej nie chce ale ja mysle ze nie bedzie tak źle i jak woda wsiaknie to trawka bedzie piekniejsza i na swoim miejscu.
katel 21:46, 30 maj 2016

To Ci ulewa bałaganu narobiła .
Super spotkanie mieliście, fotki niesamowite - wielkość rododendronów widać dopiero jak ktoś przy nich stoi.
Anusia 21:52, 30 maj 2016

Bardzo chętnie wziełabym od Ciebie trochę tej wody. U nas ni kropli, gdzieś kilka kilometrów dalej pada a u nas nic. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. pozdrawiam