Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

anna_t 11:48, 25 cze 2016

czesc Ania zagladam po przerwie ja też z the Fairy zadowolona, psikalaś je czymś na mszyce?
AnnaCh 14:09, 25 cze 2016

Dziewczyny, napiszę zbiorowo, bo ciągle jeszcze dochodzę do siebie po czwartkowych atrakcjach.
Wieczorem zbierałam z Jasiem poziomki, żeby zrobić mu leśny mech z poziomkami na piątek na imieniny Jana. Nagle słyszę "Mamusiu, zjadłem brązową poziomkę". Patrzę na Jaśka a on z jakimś już następnym brązowym grzybkiem przy buzi Szybko pojechaliśmy do szpitala, płukanie żołądka w narkozie, to wszystko razem z grzybkiem, którego zerwałam karetką do Łodzi na badania wysłali. To była najdłuższa noc w moim życiu Na szczęście grzybek okazał się jadalny, chcieli nas trzymać jeszcze do poniedziałku w szpitalu, bo coś w wynikach krwi wyszło nie tak, ale wypisałam się na własne żądanie wczoraj i poszłam z nim do naszego lekarza, który jest też chirurgiem dziecięcym. W poniedziałek mamy jeszcze się zgłosić, ale nic złego i strasznego się nie dzieje Lekarz powiedział, że dobrze, że się wypisaliśmy, bo jeszcze by się czymś zaraził, a dodatkowo i siebie i jego bym wykończyła tam w tym ukropie Teraz pojechał z tatusiem w nagrodę za to, że był taki dzielny kupić sobie samochód

Ogrodowo nic się nie dzieje, bo upał straszny, nic się nie da robić. The Fairy obsypane kwiatami, Vanilki i Anabel mają już duże pąki Liatrowy busz mi się szykuje.
W warzywniaku szaleją dynie i cukinia
zoja 14:24, 25 cze 2016

oj, nie zazdroszczę takich atrakcji
dobrze, że wszystko OK
dominika_ 14:54, 25 cze 2016

Współczuję takiej akcji, pewnie adrenalina skoczyła ponad normę, że już o nerwach nie wspomnę. Dobrze, że wszystko się tak zakończyło
anbu 15:01, 25 cze 2016

Oj Aniu stres był na pewno :/ Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło
Jana 15:15, 25 cze 2016

Super że się dobrze skonczyło
LyraBea 15:31, 25 cze 2016

Niezłą miałaś jazdę. Nie ma co Zamordować Maluszka, to mało a potem wyściskać ze szczęścia, że nic mu nie dolega. Ech, te dzieci, dzieci....
Karol99 15:38, 25 cze 2016

Nie zazdroszczę takich przeżyć, na szczęście wszystko się dobrze skończyło.
agnieszka_m 16:08, 25 cze 2016

Najważniejsze że wszystko dobrze
Wyobrażam sobie co przeżyłaś
Pozdrawiam
Anda 16:30, 25 cze 2016

Aniu, całe szczęście, że wszystko dobrze sie skończyło
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies