Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Katkak 21:51, 26 cze 2016

Ij Aniu, to swoje przeżyliście, ufff, całe szczęście, ze juz po wszystkim. Córcia naszej koleżanki z Chatki baby jagi zaserwowala im podobne przeze ia z wawrzynkiem wilcze lyko. Koniec końców okazało się, ze nie zjadła tej jagody, ale swoje przeżyli. Różyczki iczne. Pokazuj te swoje pieknoty. Ja rez się cieszę ocodzeniem i jeszcze na huśtawce się bujam. Buzi
Anusia 22:20, 26 cze 2016

Ale horror przeżyliście. Jak to przy małych dzieciach trzeba mieć oczy 'dookoła głowy' Kwitnąco u Ciebie pozdrawiam.
sylwia_slomc... 22:58, 26 cze 2016

Aniu współczuję przeżyć z synkiem....mojemu starszemu zdarzyło się w wieku trzech lat wypić lakier do paznokci , który stał na lodówce z zamrażalnikiem dużo wyższa ode mnie, ale od czego są krzesła.....też zaliczyliśmy szpital......a potem jeszcze kilkakrotnie z jednym lub drugim dzieckiem....teraz mają pretensje, że za bardzo ich kontroluję, a kto mnie tego nauczył się pytam??? I tak mi już zostało, a życie uczy , że rękę na pulsie mus mieć nawet jak już duzi
Mam nadzieje, że reszta badań też wyjdzie Jasiowi dobrze, uściskaj dziobaska....dzielny byłI mądry chłopczyk bo od razu powiedział, że coś z tą poziomką jest nie tak
ZieloneWrota 09:34, 27 cze 2016

Aniu najważniejsze że sytuacja opanowana, wiadomo co stresu się najadłaś to tylko ty wiesz najlepiej, u mnie również warzywnik szaleje a i pozostałe byliny się nade mną ulitowały i zakwitły, buziaki
AgataP 12:34, 27 cze 2016

Ania, takich emocji Ci nie zazdroszczę... oby jak najmniej.
A hameln ładną sobie wychodowałaś, ja mam chyba Paul`s Giant rozplenicę, też nieźle mi rośnie.
Chcesz w tym roku wysadzić na miejsce stałe ? bo ja właśnie nie wiem
Gardener27 19:53, 27 cze 2016

Aniu trzymam kciuki za badania Będzie dobrze
Po deszczyku wszystko w ogrodzie ożyje U mnie od razu widać różnicę zwłaszcza na trawniku
Piękne te trawy wyhodowałaś z nasion Ja sieje tylko uważane w naszym klimacie za jednoroczne, muszę spróbować z wieloletnimi

Agatek 08:16, 28 cze 2016

Aniu to weekend miałaś na maksa wykańczający ale na pewno wszystko będzie dobrze
trzymam mocno kciuki
AnnaCh 18:09, 28 cze 2016

Kasiu, wawrzynka w zeszłym roku oddałam koleżance, a z cisów póki one i Jaś małe obrywam jagody.

Anusia, powoli kwitnąco

Sylwia, Agata
, dziękuję bardzo za Waszą troskę

AgataP
, właśnie też nie wiem co z nią zrobić? Przeżyje zimę taka mała?

Przemek
, to był eksperyment, mam nadzieję, że przeżyją zimę, to będzie zupełnie udany

Agatka
, w weekend było już ok W sobotę byliśmy na pikniku u nas na osiedlu, byli strażacy z pianą, dmuchane zamki i inne atrakcje, Jasiek wrócił szczęśliwy
Krys 23:33, 28 cze 2016

Ania a chcesz firlketki ? Mam duzo samosiewek,naparstnice jak znajde przywioze do Magdy,mam jeszcze siewki jezowek rozowych i werbeny duuzo,pisz co chcesz to przywioze..
AnnaCh 23:40, 28 cze 2016

Krysiu za jeżówki i werbenę bardzo dziękuję, te pierwsze mam od mamy, te drugie wyhodowałam
Firletkę i naparstnicę chętnie przygarnę