Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

anbu 21:27, 09 wrz 2016

Oooo w Malutkim będą tuje, będzie fajne bo i tuje są fajne
Macham Aniu
L00zak 21:45, 09 wrz 2016

Tujki będą, świetnie, pozdrawiam
Bogdzia 22:19, 09 wrz 2016

Popieram sadzenie tuj ale tylko jako tło , przed nimi powinny byc inne rosliny np wisnie lub jabłonki ozdobne, równiez róze, czy inne rosliny o zróżnicowanym wyglądzie bo tujowy żywopłot jest bardzo nudny choc równiez bardzo praktyczny.
zoja 05:25, 10 wrz 2016

Malgosik 21:58, 11 wrz 2016

Hej

Cisy moim zdanie nadają się na kulki.
Ale teraz bym już nie cięła.
Nie dość że mogą zmarznąć, to i tak już do zimy nie urosną.
Zrobiłabym cięcie marcu.
Pozdrawiam.

Jak ja się cieszę że już skończyłam sadzenie tujek.
Ostatnie, sadzone wiosną dobrze się mają.
Teraz mogę już czymś innym zająć.
Makusia 10:50, 12 wrz 2016

Jednak tujki?! To się znajomy Pan ucieszy
AnnaCh 11:28, 12 wrz 2016

Aniu, odmachuję Będą tuje, tylko nie wiem kiedy, bo ogarniam ciągle z M dom. W piątek przyjechały meble Marysi. Całą sobotę M skłądał i jeszcze kupa została, jak tak dalej pójdzie, to do przyszłego weekendu będą leżeć

Michał, fajnie, że jesteś

Bogdziu, oczywiście coś przed nimi będzie, na razie wsadzone małe, czekam aż urosną i zrobią tło i zasłonę

Zojka :)

Małgosiu, u mnie przez ciągły brak czasu i tylko dwie ręce wszystko idzi eberdzo powoli, ale i tak cieszę się, bo w tym roku oganęliśmy ten front, wiata wykończona, kostka położona, przedogródek zrobiony, tata zrobił obwódki przy istniejących rabatach Niestety w tym roku ogród chyba już odpuści i nie zrobi mi ani drewutni, ani obwódki wokół warzywniaka, bo musimy balkony skończyć, położyć płytki i może jeszcze przed zimą uda się zrobić balustradę choć od frontu
Dzkiękuję za opinię co do cisów, też mi się wydaje, że mogą być z nich całkiem ładne kulki To je jeszcze na zimę zadołuję, a na wiosnę znajdę im miejscówki, dam za Toszkowymi radami wszystkie dobroci i ciachnę

Marta, zobaczymy, bo ostatnio kupowałam w Auchanie, nie u znajomego pana, ale teraz nie ma, to chyab do niego pojadę, szczególnie, że wiecej chyba kupię, bo na tył może uda mi się jeszcze posadzić
W ogóle zastanawiam się czy nie dać wszędzie szmaragdów, prawda jest taka, że sama nie dam sobie rady z cięciem czegoś większego, a M ciągle zarobiony. Chciałam kiedyś graby, póżniej się wycofałam, później chciałam je w innym miejscu, później serby, ostatnio spodobały mi się Twoje choiny, a teraz myślę, że obsadzę się szmaragdami i tyle Szybko rosną, tanie są, co się będę szarpać z czymś czego nie dam rady ogarnąc
Dominika11 11:31, 12 wrz 2016

u mnie Hameln od Karola też fajowo wyglądają, az się sama dziwie, że takie udało mi sie wyhodować - jak własne to radość dopiero wielka
anna_t 11:49, 12 wrz 2016

hej Aniu. na którą się szykujecie do Skierniewic?
AnnaCh 12:01, 12 wrz 2016

Dominika, no właśnie satysfakcja niesamowita

Ania, w ogóle się jeszcze nie szykujemy A o której mamy być? Możem by coś ustalić, jakieś miejsce, adres, godzinę?