AnnaCh
11:02, 25 wrz 2016

Ewo, właśnie, dobrze to ujęłaś, w sumie to on jeszcze nie wie, że chce tej rabaty 
Piwo, troszkę przesadziłam, że ulubione, bo po super dobre np. z piotrkowskiego browaru to bym musiała 10 km na drugą stronę miasta jechać
Ulubione z tego sklepu, na literkę P., piwo musi być gorzkie 
Haniu, dziękuję Ci bardzo, to muszę do mamy jechać i wykopać 3 sztuki
Monika, pewnie sama
Borówkę to pewnie zadołuję do wiosny z doniczką, jak i dwie pozostałe, które jeszcze mam, na wiosnę będę działać
Cebulek nie mam za dużo, to dam radę, mam jeszcze szafirki, czosnki, krokusy i paczkę Queenów od Marty
Kasia, niedługo zacznę ukrywać te zakupy przed M
Beatko, dziękuję Ci bardzo za ten filmik
Super
/W zeszłym roku postanowiłam, że muszę od mamy przytargać piwonie, było już za późno, bo była późna jesień, na wiosnę przeczytałam, że lepiej we wrześniu, to pomyślałam, że akurat przygotuję rabatę na bylinówkę, a później okazało się, że jednak chyba nie zdążę
Wczoraj całkiem sporo ogarnęłam to miejsce i pomyślałam, że może jednak wsadzę już te piwonie, a resztę wiosną ogarnę, szkoda mi znowu czekać rok

Piwo, troszkę przesadziłam, że ulubione, bo po super dobre np. z piotrkowskiego browaru to bym musiała 10 km na drugą stronę miasta jechać

Haniu, dziękuję Ci bardzo, to muszę do mamy jechać i wykopać 3 sztuki

Monika, pewnie sama

Cebulek nie mam za dużo, to dam radę, mam jeszcze szafirki, czosnki, krokusy i paczkę Queenów od Marty

Kasia, niedługo zacznę ukrywać te zakupy przed M

Beatko, dziękuję Ci bardzo za ten filmik