Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Warmia 21:44, 30 maj 2017

Miło zostałaś połechtana To takie budujące jak chwalą nas ci, od których najmniej się tego spodziewamy. Dobrze działasz, to i Cię chwalą.
Gruszka_na_w... 21:56, 30 maj 2017

Po słowach sąsiadów pewnie dostałaś skrzydeł. Miłe to z ich strony, że stać ich na dobre słowo.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
natka098 22:22, 30 maj 2017

Sympatycznie mieć takich sąsiadów co potrafią docenić i komplement dac. Ale i powód jest
katel 22:26, 30 maj 2017

Fajnie takie słowa usłyszeć , faktycznie coraz piękniej macie
Marga 22:27, 30 maj 2017

Ale Ci ogród skomplementowali "...najładniejszy na osiedlu" każdy chciałby coś takiego usłyszeć Brawo Aniu!
AnkaK 23:18, 30 maj 2017

Babo, mordoru to ja żadnego nie widzę, a jedynie fajną przestrzeń do działania.
Chyba wcale nie taki mały masz ogród, działka wygląda ma sporą. Przed warzywnikiem będzie rabata? Czy też masz tam przechowalnik? ☺
Uśmiałam się z opowieści o sąsiadach, fajnie, że ktoś zauważa starania i efekty. Pewnie, że robimy ogrody dla siebie, ale taka natura człowieka, że gdy ktoś pochwali to miło ☺
Mathildis 23:30, 30 maj 2017

Bardzo dobrze, że w końcu dałaś się przekonać by pokazać coś więcej
Przyznam, że sama też nie lubię pokazywać miejsc niedokończonych, bo tak jak dziewczyny piszą, gdy widzi się wygładzone ogródki innych to niekoniecznie chcemy się chwalić naszymi. Ale przecież na tym ogrodniczkowanie polega - na ciągłym przerabianiu i poprawianiu urody naszego otoczenia
Wendy79 23:48, 30 maj 2017

A do mnie przychodzą i ciągle słyszę: Matko, ile Ty masz roślin!... A ja przecież dopiero zaczynam
Zana 00:11, 31 maj 2017

Ania, z szerokich kadrów widzę, że nie masz się czego wstydzić!!!! Mordory nawet jak są to ich nie widać. Wyobrażam sobie, jak musiały Cię ucieszyć komplementy sąsiadów. To naprawdę budujące, kiedy inni widzą efekty naszej ciężkiej pracy.
paulina_ns 06:13, 31 maj 2017

Anusia to Ty może firmę projektowa załóż fajnie usłyszeć takie słowa, mnie póki co tylko mąż chwali, że ładnie

Ps. Werbena okazała się nie być jednak werbena to prawdopodobnie siewka brzozy