Pada u Ciebie Basiu? U nas wczoraj prawie cały dzień, dzisiaj od samego rana chłodno i pochmurnie, nudy jak jest taka pogoda nie? Mnie już ręce swędzą,żeby coś porobić
Anitko, bukszpan wymienię na tuję kulistą bo szkoda co roku wyrzucać i kupować nowe...
Kamasje mam pierwszy raz więc nie wiem, na razie są ładne, dam znać jak zaczną zasychać.
Pada od wczoraj cały czas, zbiornik z deszczówką pełny i dobrze bo już pusto było...
Ja odpoczywam, myślę nad szambową rabatką... w domu też jest co robić i choć nie chce mi się strasznie to muszę się ogarnąć jakoś
Macham i ja Zojeczko
U mnie tak samo, ślimory wyległy, trawa może się w końcu zazieleni bo ostatnio już bieda była...
Trochę przesadzałam przed deszczami, żurawki, hosty itp to akurat się to ukorzeni lepiej.
u mnie też już trawnik zaczął być żółty teraz jak odrośnie to już mam nadzieję będę podlewać skoro woda jest zrobiona
moje dzielone przed deszczem żurawki także się podniosły i przestały mdleć cieszę się
Przydałoby mi się popołudnie bez deszczu na posadzenie kilkunastu roślin, a potem mogłoby znowu padać
No właśnie brak planu ale myślę o trawach zeby powtórzyć z tej przy furtce... ale nie wiem czy dać jakieś inne czy te co tam są... czyli seslerie i carexy... nie wiem
A może łan rozplenic??
Raczej płaską, drzewko już tam jest bo rośnie oczar na pniu...
Z jednej strony szamba są irgi płożące więc też zostaną żeby przysłonić beton. Są też jakieś jałowce ale je chyba przesadzę bo nie pasują mi tam...