Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

rzulieta 20:45, 04 sie 2015

Jesli już o zapominaniu to ja zapomniałam ze pod hortensjami upchałam gałązki cisa. Dopiero dziś jak patrzyłam na oklapnięte i zaschnięte to sobie przypomniałam o tych cisach. Ciężko powiedzieć czy się przyjęły ale nie zdechły na razie
Mirka 20:55, 04 sie 2015

jolka napisał(a)
Czytam co piszecie o bukszpanach i mogę tylko dopisać, że nie trzeba się spieszyć za bardzo z wyrzucaniem sadzonek. Ja po cięciu wkładam do ziemi(w cieniu) co większe patyczki, bez ukorzeniacza, bez specjalnych zabiegów i zapominam o nich. Za rok na wiosnę w większości wypuszczają młode listki.

Ta samo i ja robię zapominam o nich do następnego sezonu☺
Ludwika 21:57, 04 sie 2015

Mnie z sadzonkami idzie gorzej niż słabo. Na kilkadziesiąt jakie na wiosnę zrobiłam przyjął mi się jeden bukszpan... ale ale !! Dzisiaj cięłam jednego starego bukszpana i wydaje mi się, że znalazłam odkład. Wsadziłam do doniczki i zobaczymy, czy to co wzięłam za korzonki rzeczywiście nimi było
iwka 22:16, 04 sie 2015

dziewczyny ja normalnie dzisiaj nie wytrzymam ze śmiechu. Córka obsiadła komputer to mi pozostał telefon. nie umiem na telefonie pisać i się złoszczę a ona mi mówi: mamo jaka ty ciemna jestes, nie musisz pisać tylko mówić on za ciebie napisze. No i tak sobie siedzę i mówię do was i czuję się jak idiotka bo trzeba mówić powoli i wyraźnie, bo inaczej pisze głupoty. dobrze, że tego eM nie widzi i nie słyszy
Karol99 22:19, 04 sie 2015

Hahaha, właśnie powinni to udoskonalić, bo niektóre rzeczy nieźle przekręca.
chelll 22:25, 04 sie 2015

Ja tez jestem ciemna. Nie wiedziałam, że tak mozna Teraz wiem. Warto na ogrodowisko zaglądać.
amelia_b 22:25, 04 sie 2015

A ja nawet o tym nie wiedziałam że można gadaćciemnogród
amelia_b 22:26, 04 sie 2015

chelll napisał(a)
Ja tez jestem ciemna. Nie wiedziałam, że tak mozna Teraz wiem. Warto na ogrodowisko zaglądać.

He he he
Warmia 22:36, 04 sie 2015

iwka napisał(a)
dziewczyny ja normalnie dzisiaj nie wytrzymam ze śmiechu. Córka obsiadła komputer to mi pozostał telefon. nie umiem na telefonie pisać i się złoszczę a ona mi mówi: mamo jaka ty ciemna jestes, nie musisz pisać tylko mówić on za ciebie napisze. No i tak sobie siedzę i mówię do was i czuję się jak idiotka bo trzeba mówić powoli i wyraźnie, bo inaczej pisze głupoty. dobrze, że tego eM nie widzi i nie słyszy

Uczeń przerósł mistrza Swoją drogą to też nie wiedziałam, że tak można. Podziękuj córce, za uświadomienie części ogrodowiska
AnnaCh 22:46, 04 sie 2015

Z tym zapominaniem to może mi się udać. Wsadziłam kilka patyczków bukszpanów