Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

lindsay80 09:01, 19 cze 2017

Nuty czosnkowe na pięciolinii obowiązkowo musiały i w tym roku się znaleźć

Iwonka, chyba wszystkie rośliny Cię lubią - no nie wiem, czy jest jeszcze ktoś na O, komu tak świetnie idzie rozmnażanie roślinek i żeby one potem jeszcze tak porosły!
polinka 09:03, 19 cze 2017

Iwka, czy Ty tak na poważnie z rozdawaniem werbeny?

Czy Twój trzcinnik KF stoi sztywno, trzyma pion? Moje kłosy a jest ich ogrom chyba są za ciężkie i lekko zaczynają się przewieszac, tzn. te kłosy bo żdzbła stoją dalej prosto. To normalne?

Traw masz tyle, że zaczynam zazdraszczać I wszystkie z rewelacyjnej kondycji!
AngelikaX 09:04, 19 cze 2017

Powinna być opcja "Lubię to!" z chęcią u Ciebie bym kliknęła

Mirka 10:36, 19 cze 2017

Iwonka wszystko ślicznie rośnie Nowy nabytek to kamasja?
Możesz do mnie zajrzeć na 474str.i powiedzieć mi co ja mam za trawki .Czy to turzyca?

Edit:zapomniałam o avatarku fajna buźka
iwka 11:24, 19 cze 2017

babka napisał(a)
Wczoraj chyba był dzień na głupawkę, też w kapeluszu
Łanie Ci w nim

W ogrodzie aż kipi, nie wiem co ładniejsze, wszystko ładne. zdrowe, soczyste aż miło. Zazdroszczę tylu roślin, tylu gatunków !
Liatry w trawach mnie zachwyciły, to będzie jazz

hihi dziękuję wiesz, on nie jest prawdziwy córka mnie uczyła obsługi różnych aplikacji i takie śmieszności można sobie zrobić

no właśnie, dużo roślin, dużo gatunków i wszystko upchane w każdą wolną dziurę ale ja nie umiem inaczej muszę mieć na gęsto

AsiaK_Z napisał(a)
Awatarek wymiata
Żabciu, piękny ogród stworzyłaś Liatry w trawie chyba zgapię mam jedno i drugie tyle że w przeciwległych końcach ogrodu. Mus to zmienić na efekt se poczekam bo trawa jeszcze mała
taaa wymiata, jedno z grzeczniejszych zdjęć jakie mi zrobiła

koniecznie musisz zbliżyć tych dwoje do siebie

mam też liatrę w trzcinniku nie wiem co mną kierowało żeby tam ją wsadzić nic a nic jej nie widać

AnnaCh napisał(a)
Iwka, pięknie masz, soczyście, zielono, kwiatowo
Czoski znowu grają nutki
ML mam takie same

nie wiem co z tymi ML. Pierwsze mi zimy nie przetrwały, w ubiegłym roku kupiłam znowu, posadziłam w to samo miejsce i wszystkie przezimowały, ale mizernie rosną.

a z czosnkami to zrobiłam w tym roku głupotę, część przesadziłam pod świerki i niestety susza je dobiła, podlewam ale nic nie pomaga, ziemia tak zbita, że wszystko spływa, większość z nich leży Jesienią przeprowadzka

frezja napisał(a)

Jak pięknie
bardzo dziękuję szkoda tylko że ten krwawnik przez chwilę różowy, zaraz będzie robił się biały, mi osobiście nie przeszkadza ale sąsiadka była zdziwiona i w ubiegłym roku podsumowała, że to to ziele co na polu rośnie

lindsay80 napisał(a)
Nuty czosnkowe na pięciolinii obowiązkowo musiały i w tym roku się znaleźć

Iwonka, chyba wszystkie rośliny Cię lubią - no nie wiem, czy jest jeszcze ktoś na O, komu tak świetnie idzie rozmnażanie roślinek i żeby one potem jeszcze tak porosły!
oj, a jak ja lubię jak one mi rosną dzielenie wynika z tego, ze nie kupuję dużych ilości od razu, lubię patrzeć jak z malutkich wyrastają na piękne dorosłe roślinki niby cierpliwa to ja nie jestem ale uczę się cały czas tego, no i takie rozmnażanie wymaga niestety dużo pracy, trzeba podlewania pilnować, a to chwasty zaraz gdzieś wlezą, kory jeszcze się nie dorobiłam to pielenie non stop
iwka 11:25, 19 cze 2017

AngelikaX napisał(a)
Powinna być opcja "Lubię to!" z chęcią u Ciebie bym kliknęła

oj też mi tu brakuje takiej opcji u Ciebie to bym klikała w każde zdjęcie