Gruszka_na_w...
15:44, 19 cze 2016

Trochę ryzykownie- będziesz miała w kupie bardzo dużą ciemną plamę. W masie może wyglądać przygnębiająco.Chyba, że dla równowagi posadzić tam coś o białawych liściach. Bez jest łysy w nogach i tak mu trzeba coś ciepnąć pod spód. Może cięty niżej dereń o jasnych liściach (elegantissima?) Mnie pod tym bukiem pasowałby świetnie ten krzew o tych najjaśniejszych , białawych liściach, a bez po prawej
Przy tym widoku oko mi się domaga jaśniejszej plamy po lewej.
Zapomniałam napisać, że pięknie Ci rośnie ten jaśminowiec- tak lekko. Mój sztywny jak pal Azji
za kolumnę chce robić.

Zapomniałam napisać, że pięknie Ci rośnie ten jaśminowiec- tak lekko. Mój sztywny jak pal Azji

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz